Czy komuś udało sie zdobyc klucz MW3 ale w oryginalnej wersji językowej? Wiem, że można zakupić w steam store ale 260zł to troche zbyt duzo jak dla mnie.
Zmień język Steama na angielski, poczekaj aż gra się zaktualizuje, graj w wersję angielską.
Zgadza się, kiedyś ten sposób załatwiał sprawę ale od czasu premiery Blops klucze retail sa przypisane do danego regionu i nie ma możliwosci zmiany języka gry.
ORLY? Od czasów Black Ops?
ObiOneMP - mozna to zrobic, bo wlasnie sprawdzilem na wlasnej kopii kupionej wczoraj w markecie ....tyle, ze trzeba dociagac skrome 7GB "aktualizacji".
[edit]
>>>>
Cóz Narmo, moge sie mylic ale probowalem w Blops zmienic wersje na EN (jak i jezyk samego steam'a) i bez rezultatu. Pomimo wybrania english z listy gra i tak miala teksty polskie.
Matt -> jesli rzeczywiscie da sie zmienic to super, poprostu pojde do media czy gdzies tam i kupie bez kombinowania.
Kur*a! Badz ostrzezony, ze w momencie kiedy sprobujesz zmienic wersje jezykowa, nie bedzie juz mozliwosci zagrania w wersje PL bez wczesniejszego sciagniecia w.w. 7 GB wersji UK :S
wow stary, spokojnie. skad te nerwy?
Jak próbowałem to zmieniać w ustawieniach Steama, to mi się potem gra nie uruchamiała, występował tylko jakiś fajny error (brak jakiegoś pliku czy coś). Sprawdzanie spójności plików itp. nie pomogło, więc sobie odpuściłem. Także zmieniaj język na własne ryzyko :p
edit. przy czym ustawienia zmieniałem tylko dla multi... Nie wiem, być może powinienem był też dla singla zmienić. Może innym razem się znowu pobawię.
Kurna , sorry, Nie chcialem psuc koledze zabawy :/ W dodatku transfery pewnie sa na poziomie podłogowym :(