Nie mogłem się powstrzymać. I tak mi nikt nie odpisze, ale co tam. MAMY EHF EURO 2016 w POLSCE! PIERWSZE MISTRZOSTWA EUROPY W PIŁCE RĘCZNEJ - najlepszym sporcie świata zostaną zorganizowane właśnie u nas!!!!
Brawo dla portalu SportoweFakty.pl, który jako jedyne wiarygodne źródło informacji powiadomił o tym olbrzymim sukcesie.
Fajnie, ciesze sie. To bedzie wspaniala impreza dla wszystkich Polakow.
PIERWSZE MISTRZOSTWA EUROPY W PIŁCE RĘCZNEJ - najlepszym sporcie świata właśnie u nas!!!!
Przykro mi, ale to zdanie nie ma sensu...
Niech się dzieje, każda impreza w Polsce cieszy. ;)
Balsi -> Samo Stra, plz! :(
Stra Moldas, wybacz mu, pewnie w przyplywie emocji popelnil gafe.
No i dobrze. W nogę nas pokonali to zobaczymy jak przyjdzie grać w ręczną. Zero litości zwłaszcza dla Niemców
Hahahaha :)
No ale reakcja jest :)
xanat0s - wiadomo, że nie będzie to coś w stylu Euro 2012 czy nawet MŚ 2014, ale dla nas, fanów piłki ręcznej, szczególnie z tych mniejszych ośrodków miejskich, takich jak Przemyśl, jest to realna szansa na zobaczenie dużej imprezy od podszewki. Mam zamiar podjąć studia w Krakowie lub w Katowicach, więc to jeszcze bardziej przyciąga. A hala w Krakowie i tak jest budowana na MŚ 2014 w siatce, więc nie będzie żadnego problemu. Wystarczy się cieszyć i liczyć na dobry występ Orłów Wleklaka i Waszkiewicza (powinni pozostać do tej imprezy na stanowisku)
Super, hale w miastach-gospodarzach już są (poza Krakowem, ale tam budują), więc koszty nie będą duże. Co prawda mistrzostwa europy w piłce ręcznej to nie jest zbyt prestiżowa impreza, ale zawsze fajnie, że jednak nasz kraj jest doceniany :)
Może chociaż tam wyjdziemy z grupy (czy co się tam robi) i osiągniemy jakiś większy sukces...
Trudna sytuacja. Nie będzie komu i za co zorganizować mistrzostw. Po zakończeniu EURO jeszcze długo będą wypływać przekręty i złodziejstwa przy budowach stadionów, autostrad, lotnisk itp. Pieniądze budżetowe będą skierowane na pilne rozbudowanie więzień. Gdzieś tą armię hochsztaplerów przecież trzeba będzie umieścić.
W reczna ? Matko...
Cieszylbym sie gdyby zorganizowali Olimpiade...
Lepsze to niż piłka nożna.
Mniej przekrętów może będzie... ale na pewno będziemy radzić sobie lepiej niż w piłkę nożną. Odpadniecie na początku rozgrywek mniej prawdopodobne.
Bardzo fajnie, może coś chłopaki ugrają.
[11]
gdzie straciłeś gwiazdeczki? :D A no tak, pewnie w twoim gruchocie wentylacja wysiadła i jeździsz w piecu cały dzień, to jednak musi dawać na banię.
Szkoda tylko, że reprezentacji już nie mamy...
I trenera...
Spoko, reprezentacje się zrobi, skoro nawet Smudzie się udało, to w ręcznej nie będzie problemu :)