Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Mortal Kombat Trilogy - Prosze o porade

20.03.2012 20:24
😊
1
HhPiotrhH
11
Legionista

Mortal Kombat Trilogy - Prosze o porade

2 fatality raptilem jak zrobic? pytam bo nigdy nie udalo mi sie zrobic! ermackiem jak zrobic fatale? raidenami jak zrobic fatale i animality? sub zero classic jak zrobic animality? prosze napisac jak sie w tej grze robi fatale, animale, pity, brutale!!! jesli pomylilem fora, prosze podac linka do odpowiedniego fora dyskusyjnego z takimi problemami. pozdrawiam

20.03.2012 20:27
kjx
2
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

Wpisz w google "Mortal Kombat Trilogy ciosy" i kliknij w pierwszy link na górze. Zapewniam Cię, że jest tam spis wszystkich ciosów i specjali.

21.03.2012 20:43
😒
3
odpowiedz
HhPiotrhH
11
Legionista

wpisalem tak jak radzisz i dalej nie umiem zrobic fatala reptilem i innymi zawodnikami. gra jest na pc

21.03.2012 20:49
kjx
4
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

Ale czego niby nie rozumiesz? Wszystko na tej stronie jest wyjaśnione. Co naciskać, jak naciskać, z jakiej odległości...

Fatality 1: B,F,D,BL (dalej niż zasięg skoku)
Fatality 2: F,F,U,U,HK

f - przód (czyli w stronę przeciwnika)
b - tył
u - góra
d - dół
bl - blok
hk - wysoki kopniak
lk - niski kopniak
hp - wysoka pięść
lp - niska pięść

Teraz jasne? A jeśli nadal nie, to przykro mi, pograj w pasjansa, bo Mortal jest za trudny...

21.03.2012 21:15
😒
5
odpowiedz
HhPiotrhH
11
Legionista

zle mnie zrozumiales. tak sie sklada ze nie jestem tumanem. nie chodzi mi o skroty i jak co sie robi, chodzi o to ze zle są napisane ciosy na stronach "mortal kombat trilogy". tu podam dokladnie czego nie umiem zrobic bo zle ciolki napisali!!!

na tej stronie nic nie znalazlem - (http://mortalk.w.interia.pl/mkt-ciosy.htm) szukalem tez na innych stronach i bylo podobnie, cos zle wpisane! tzn. nie ma wpisanego jak robic classic sub zerem animality, a innymi zawodnikami tez nie da rady zrobic fatale i animale. mam na mysli tych zawodnikow: reptilem nie moge zrobic 2 fatala i pita, jade nie umiem zrobic pita, ermackiem nie umiem zrobic fatala (tego gdzie kolesia podnosi i uderza o ziemie), raidenami nie umiem fatale i animale robic, sub zero oprocz kombosow nic mi nie wychodzi, skorpionem nie umiem animala zrobic, human smokem nie wychodzi 2 fatality i animality. szukalem godzinami u wujka gooogle odpowiedzi i nie rozwiązalem problemu. WPISALEM MORTAL KOMBAT TRILOGY CIOSY!!! prosze podac cos gdzie jest napisane poprawnie! pomocy!!!!!

21.03.2012 21:25
kjx
6
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate
21.03.2012 21:48
😊
7
odpowiedz
HhPiotrhH
11
Legionista

dzieki! nadal jest ten sam problem, bo nie umiem z tym sobie poradzic: jak robic classic sub zerem animality i innymi zawodnikami fatality, animality, brutality, PITY, KOMBOSY? mam na mysli tych zawodnikow: reptilem nie moge zrobic 2 fatala i pita, jade nie umiem zrobic pita, ermackiem nie umiem zrobic fatala (tego gdzie kolesia podnosi i uderza o ziemie), raidenami nie umiem fatale i animale robic, sub zero oprocz kombosow nic mi nie wychodzi, skorpionem nie umiem animala zrobic, human smokem nie wychodzi 2 fatality i animality. ZLE CIOLKI NAPISALI JAK ROBIC (POPRAWNIE) ANIMALE, FATALE, PITY, BRUTALITY, KOMBOSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHODZI O TO ZE CIOLKI ZLE NAPISALI JAK SIE ROBI (POPRAWNIE) ANIMALE, FATALE, PITY, BRUTALITY, KOMBOSY!!!!!!!!!

P.S. Rozumiem skroty i co jak sie robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forum: Mortal Kombat Trilogy - Prosze o porade