słuchajcie mam ten kod do gry w sieci w wersji na ps3? jak go wgrac , jak chce go wpisać to wyskakuje błąd. działa tylko 2 dniowy trial , czy jak miną te 2 dni to będę mógł go dopiero wpisać ? czy nie da się go wpisać bo nie działa w pełni psn ?
nie możliwe , po kupieniu gry a było to jak usługa psn nie działała , nigdzie tego kodu nie wpisywałem , tak samo ze strojem scorpiona classic , klikam na napis wpisz klucz ..... i nie pojawia mi sie nic tylko napis długi nie pamietam co tam pisze . macie tak samo czy wam sie udało wpisac ten online pass
Na kanale twarzoksiązki Mortal Kombat właśnie pojawił się wpis.
Due to the recent PSN outage, Mortal Kombat for PS3 will now be playable online without need for the Kombat Pass. This is a temporary solution that will only be available while Playstation Store is unavailable. Once PlayStation Store is back up, users will be able to enter the Kombat Pass code included with Mortal Kombat or purchase a Kombat Pass for $9.99.
wynika z niego tyle, że do puki PSS nie działa, NIE POTRZEBA ONLINE PASS aby grać po upływie 2-ch dni.
Według mnie powinni się zająć kodem sieciowym bo gra ścina niemiłosiernie..