Witam!
Sprawa wygląda tak, usłyszałem że wychodzi Mortal na Pieca, więc zaplanowałem sobie go kupić, lecz zanim to, chciałem pobrać sobie demo, by sobaczyć jak hasa na moim sprzęcie. Nie znalazłem Demo, więc pobrałem pierwszego lepszego pirata.
Ku mojemu zdziwieniu, na pełych ustawieniach Video, gra śmigała bardzo ładnie, co jeszcze bardziej przekonało mnie do zakupu. Od bodajże dwóch dni zauważyłem problem jakim jest slow-motion (Pirata traktuję jako trening przed właściwą grą, a innymi słowy, masteruję Kenshi'ego), nawet po zmianie na minimalne ustawienia graficzne, wszystko chodzi tak jak przedtem.
btw. Do dodatkowych przyczyn można zaliczyć mulenie w menu wyboru postaci, lecz było tak już od pierwszego uruchomienia.
Moja spec. kompa (o ile kogoś interesuje):
Intel Celeron G550
Radeon HD 4870x2
4Gb RAM DDR3 1333Mhz
Win8 64-bit
ref.
Cóż... Masz więcej czasu na wyprowadzanie ciosów.
Proszę bardzo
http://pcgamingwiki.com/wiki/Mortal_Kombat_Komplete_Edition#Slow_motion
Wypróbuj te rozwiązania.
Jak masz Xfire, to wyłącz go w grze (albo całkiem, ale wystarczy w grze). U mnie podziałało na ten "kisiel w grze".
Podobno dla tych co mają Radki działa.
http://steamcommunity.com/app/237110/discussions/0/864972620660117218/
Nic z podanych rozwiązań nie działa.
Próbowałem praktycznie wszystkiego. Jak wcześniej działało, to co się teraz zrobiło? o.0
SICK!
ref. ;/
Może to trochę głupie, ale spróbuj przywracania systemu do stanu sprzed 2 dni
@Lukas172
Bez zmian.
@up
Właśnie zamierzam to zrobić.
Chciałem "naprawić" pirata, by później przy problemie z Oryginałem się w tym nie bazgrać.
PS. Dam z znać, jak wygląda sprawa z Oryginałem. ;)
Na Twoim miejscu uważałbym. Publicznie przyznajesz się do przywłaszczenia sobie mienia (w ten sposób osiągnięcia korzyści majątkowej względem wydawcy gry / programu). Takie działanie jest zagrożone karą finansową i / lub pozbawienia wolności do lat pięciu, względem artykułu kodeksu karnego:
Art. 278. § 1. Kto zabiera w celu przywłaszczenia cudzą rzecz ruchomą,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto bez zgody osoby uprawnionej uzyskuje cudzy
program komputerowy w celu osiągnięcia korzyści majątkowej.
§ 3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do
roku.
§ 4. Jeżeli kradzież popełniono na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na
wniosek pokrzywdzonego.
§ 5. Przepisy § 1, 3 i 4 stosuje się odpowiednio do kradzieży energii lub karty
uprawniającej do podjęcia pieniędzy z automatu bankowego.
[12] Skończ pier*zielić za przeproszeniem,każdy wie że ty na swoim kompie też masz jakiegoś pirata.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto bez zgody osoby uprawnionej uzyskuje cudzy
program komputerowy w celu osiągnięcia korzyści majątkowej.
Przecież on nie sprzedaje tych piratów.
[12] Skończ pier*zielić za przeproszeniem,każdy wie że ty na swoim kompie też masz jakiegoś pirata.
Jakie będą najbliższe numery w Lotto? Bo widzę że masz szklaną kulę.
Ja sam nie popieram piractwa, ale:
a) autor chce tylko sprawdzić czy oryginał mu zadziała, a jak to prawda, to nie mam nic przeciwko
b) mówienie że każdy ma piracki program jest irytujące. Bo ja np. nie mam. Mów za siebie.
[link] tu masz ziom :) rozwiązanie problemu
www.youtube.com/watch?v=t7N-cYlc8RY