Witam,
Problem mój polega na tym, że podczas wyboru postaci włącza mi się slow motion, zatrzymuję mi się oraz zaraz działa poprawnie na około 1, 2s.
Nie mogę zagrać sobie online, gdyż przez to wyrzuca mnie z gry, dzieje się to również na Ladderze gdy gram sam.
Sterowniki mam 13.4 więc raczej najnowsze procesor 2.9 2x karta graf HD4800...
Pozdrawiam :)
Mam dokładnie to samo. Gra sama w sobie chodzi płynnie, ale w menu jest slow-mo.
Jak by to ująć...
Takie są uroki Radeonów. ;)
Na zwykłym GTS'ie 250, menu chodziło bezproblemowo.
nie mam pojęcia, a nie widzi mnie się zmiany katy graficznej tylko pod jedną grę, gdzie grać można, tylko online nie kąsa -,-
Mimo że muli mi w menu, to jakoś w Multika gram, a czego ciebie rozłącza?
Możliwe że masz kiepskie łącze, gdyż kod sieciowy Mortala jest raczej średni, i mając wystarczające łącze do grania w inne gry, MK po prostu cię wywali.
jeżeli zrobię to szybko, to mam szanse w multiplayer zagrać Skorpionem jak i Liu Kangiem, tylko, że nie widzi mi się grać non stop tym samym, jeżeli próbuję gdzie indziej się ruszyć wywala mnie, jak i mojego przeciwnika z rozgrywki, łącze raczej jest w porządku.
teraz jakoś mnie się udało zagrać grę postacią jaką chciałem, ale często pokazuje się taki komunikat "The game session is no longer available"