totalnie zapomniałem, a przecież 7 czerwca 2011 roku mija 5 lat od kiedy zacząłem korzystać z GOLa :D
Pamiętam ten dzień jak by to było wczoraj. Gdy jako niespełna 15-sto latek założyłem tu konto pod pseudonimem mateuszek15 aby wziąć udział w typowaniu meczy na MŚ 2006.
I tak przez jeden mały konkurs odkryłem to forum które stało się moim drugim domem :D
To tu przechodziłem wielkie zmiany w moim życiu: zapuszczanie włosów, poznanie muzyki reggae, palenie trawki, potem słuchanie metalu, dalej zapuszczanie włosów, wyrywanie laski na studniówkę, itp. itd.
Aż się łezka w oku kręci jak to wszystko szybko zleciało :)
Chcę podziękować wszystkim użytkownikom. Tym którzy mnie lubią i tym którzy z każdym dniem modlą się abym opuścił to forum :)
Ogólnie to pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za miłe spędzone 5 lat i pozostaje mi sobie życzyć kolejnych 5 lat na tym forum :)
To tu przechodziłem wielkie zmiany w moim życiu: zapuszczanie włosów, poznanie muzyki reggae, palenie trawki, potem słuchanie metalu, dalej zapuszczanie włosów, wyrywanie laski na studniówkę, itp. itd.
fake
Wiesz co patrz na spoiler
spoiler start
masz RAKA I ZGINIESZ MARNIE
MAUHAUHADAUISHDISAUDHASUIHDSADASUIDHSADLHJKLAHDSDALSA
spoiler stop
[3] ZNam royal Flushai była taka akcja
To ty masz 20 lat?!
Phi - używam dłużej i to na jednym koncie. I nie mam 20 lat :P
Ale ty masz zajebiste życie, będziesz miał co wnukom opowiadać
Ciekaw jestem ile razy jeszcze zmienisz konto wciągu następnych pięciu lat? Jeśli pójdzie za tym jakaś poprawa w jakości pisanych postów, to powinieneś zrobić to jak najprędzej. To takie płonne życzenie.