Hejka mam problem z instalacją microsoft net framework 3.5 przy instalacji wyskakuje błąd 0x800f0922 próbowałem już parę sposobów ale żadny nie działa może wiecie jak sobie z tym poradzić. I czy sformatowanie kompa by coś Dało?
Witam. Prosta sprawa. Masz win 10, i chodzi o framework 2-3.5? Jest sporo na ten temat fixow na necie kiedyś działało ale teraz mam swoje rozwiązanie. Musisz mieć Windows 10 na penie taki bootowalny jak instaluje się system. Włączasz cmd jako admin, pendrive włożony do kompa i wklej w cmd
Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:D:\sources\sxs /LimitAccess
Gdzie D oznacza partycje pendriva
Jeśli to i nie pójdzie to daj znać i podeślij maila podeślę apke z ktora idzie na 100%
Cześć.
Zainstalowałem windowsa z wyciętymi wszystkimi śmieciami, ale niestety też przy okazji został wyrzucony 3.5 , próbowałem absolutnie wszystkiego dostępnego na necie- nie da się zainstalować normalnie tego frameworka . Spędziłem na próbach z 5 godzin , bez powodzenia,. możesz podać nazwę tej apki, czego szukać w necie?
Dzięki ! :)
Udało mi się bezproblemowo zainstalować.