Hej, jestem tu nowy więc na pewno wybrałem zły dział. Jeśli tak to przepraszam.
Chciałem się zapisać do kupna http://sklep.gry-online.pl/KartaProduktu.aspx?id=3722&k=mass-effect-3-edycja-kolekcjonerska-bonus <-- TEGO
Tylko nie wiem jak. Pomożecie?
zapowiedź towaru - to znaczy, że towaru jeszcze nie ma. Z tego co widzę to nawet nie jest pre-order, więc nie masz się na co zapisywać.
A jest jakaś możliwość zapisania się gdzieś, żeby być w kolejce do kupna tego? Z tego co czytałem tych egzemplarzy jest ograniczona ilość.
Z tego co mi wiadomo wszystkie edycje kolekcjonerskie zostały w Polsce wykupione i nie było nic mówione że będzie ich więcej. Więc będziesz musiał obejść się smakiem co do EK.
Chciałem się zapisać do kupna
A jest jakaś możliwość zapisania się gdzieś, żeby być w kolejce do kupna tego?
Co ty masz z tym zapisywaniem się? Wchodzisz do sklepu i zamawiasz, nie ma żadnego zapisywania się.
Tak jak napisał Simba 14 w [5]. Wszystkie egzemplarze zostały już wyprzedane i towar nie będzie więcej dostępny.
Zapowiedź towaru oznacza, że nie ma go jeszcze na rynku. Jeśli jednak byłby możliwy do zamówienia, znajdowałby się w jej miejscu odpowiedni przycisk.
Uff całe szczęści że ja jednak zdążyłem kupić ek w ostatniej chwili:).Strasznie szybko kolekcjonerki poszły.Szkoda że Polacy jak zwykle dostaną przetrzepany eq.