Witam
Od przedwczoraj gram w mass effecta 3 i mam problem z jednym zadaniem, jest nim hanarski dyplomata, można je znaleźć na cytadeli, to to samo zadanie które było pokazane na początku "Gramy w Mass Effect 3", tylko że ja mam problem trochę wcześniej niż jest pokazane na filmiku. Gdy dostałem zadanie poszedłem do okręgu Ambasad (nie pamiętam dokładnej nazwy) i użyłem terminalu, Kasami i bau zaczęli coś mówić, poszedłem do terminalu widm i aktywowałem podsłuch w ambasadzie, kasami i bau znowu powiedzieli to samo. Teraz utknąłem w zadaniu, chodziłem wszędzie ale nie mogę nic aktywować ani nic zrobić z tym zadaniem, może mi ktoś pomóc?
Nie wiem czy ukończyłeś quest fabularny z Palaven, ale muisz to zrobić aby kontynuować. Wrócisz po nim na Cytadelę i dokończysz.
Co do Palaven to jedyny quest główny jaki tam robiłem to było na jego księżycu skąd musiałem kogoś zabrać (nie pamiętam jak się nazywał), wykonam sobie pozostałe misji poboczne i wrócę do głównego wątku. A już myślałem, że to jakiś bug. Dzięki za pomoc.