Mam pytano jak pokonać tego pierwszego bossa strzelałem do niego aż pasek energii spadł do zer ona padł ale zaraz znowu wstaje gdy podchodzę jest możliwość na niego i zrobienia czegoś pojawia mi się żebym przycisnął spacje ale nic się nie dzieje co trzeba zrobić?
Podaj tytuł gry!
spoiler start
śmiać się, czy płakać z idiotyzmu takich użytkowników?
spoiler stop
Też uwielbiam.
hahah ''ona padł'' ''podchodzę jest możliwość na niego''
Spróbuj kilkakrotnie naciskać spację, żeby wyrwać mu to coś z głowy. Jesteś pewien, że chodzi o spację a nie o "e"?
panie DAMIANIE a zkąd pan wie że niby chodzi o cos co wychodzi mu z głowy jeżeli tu nie ma wogule tytułu gry?????
diablo1991 - Udam, że nie widzę tych błędów.
Wiem, że chodzi o DNF ponieważ przeczytałem jego ostatnie posty. W dodatku łatwo się zorientować o jaką grę chodzi, bo opisał sam początek.
Jezus Maria! przecież on nawet tego nie przeczyta. Od razu widać że kliknął "nowy wątek" zamiast "odpowiedz w tym wątku". Inaczej by chyba coś tu już odpowiedział
śmiać się, czy płakać z idiotyzmu takich użytkowników?
właśnie lepiej z siebie się pośmiej cwaniaku
Chodziło mu o Duke Nukem Forever...
@binkset
Napisałem tak, bo to nie jest pierwszy raz, kiedy widzę takie "udane" wątki, gdzie ktoś pyta o jakąś grę, nie podając nawet jej tytułu. Swoją drogą, dobrze by było gdyby reino napisał, że stworzył nowy wątek nie tu, gdzie trzeba, albo coś w ten deseń.