Od razu mówię pisze z telefonu sorry za błędy otóż mam dziwny problem z komputerem zauważyłem że mam uruchomiony dziwny proces chińskie znaki czy ruskie no mniejsza z tym dziwna nazwa mówię a to to wylacze wzielem zakończ proces a tu lag kompa totalny po 10-20 sekundach procesy z 40 pare zaczęły rosnąć do ponad 200 i tu pojawił się ten dziwny problem komputer się wyłączył włączyłem go i duże lagi nic nie da się zrobić wchodzę w procesy a tam ponad 200 mówię masakra (większą część z tymi znakami ) zaznaczam jeden i zakończ drzewo procesów ok ponad 10 mniej zaznaczam drugi i zakończ drzewo procesów i co lag kompa po czym znikają ikony i wgl wszystko czarny ekran po chwili niebieski i czarny tak na zmianę z 3-4 razy i jest czarny ekran 5 10 sekund nagle taka minął na ekranie smutna minka z kropek przecinkow itp i napis być bye i komputer się wyłączył i nie chce się wogule włączyć o co chodzi i jak to naprawić proszę o szybką odpowiedź
Jestem trochę zdenerwowany nie wiem o co chodzi kom wgl nie reaguje już nw co mam zrobić pomożecie? ?