Co z tego, ze popatrzysz, jak nie dotkniesz ?
[2] A ty wylecz stuleje, bo cię dziołcha wyśmieje.
https://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=10904365
Wierszyk sprzed ponad 70 lat, niejakiego Hemara, z okazji wiosny
WESTCHNIENIE
Chodzą młode dziewuszki,
wokół skwerku w parku.
Sterczą w dżemprach cycuszki,
Oj, Hemarku, Hemarku.
"dżemper" to byl taki owczesny ciuszke, zdaje sie rodzaj sweterka czy czego tam
GWIAZDKĘ MU!
Od 3 lat nic mądrzejszego, niż [1] nie widziałem na tym forum.
_MyszooR_, nie bądź takim pesymistą.
... i spoceni, nieumyci ludzie na ulicach i w komunikacji miejskiej. Niemniej za takie widoki można to przetrwać :)
bartek
A, to sorx. Jesteś ustawiony w takim razie :D
Jj
i spoceni, nieumyci ludzie na ulicach i w komunikacji miejskiej
Prawdziwy mężczyzna musi pachnieć potem i gnojem.
...i sukienki! Na świecie nie ma nic piękniejszego od sukienki na zgrabnej dziewczynie
Megera_, nie do końca, dziewczyna mnie ogranicza. Ale cieszę się szczęściem innych! :D
Bullzeye_NEO, otóż to. Podpisuję się, przesadziłem z "małymi" - też wolę mniejsze, coś między dojcami a piramidami ]:->
pooh_5, a kobieta pod sukienką?
A kobieta pod sukienką to jak prezent pod choinką. Sam prezent ok, choinka ok ale razem są o wiele fajniejsze :D
spoiler start
Chuj, wracam do książek.
spoiler stop
[20]pooh_5
wazne tez, zeby miala ladna twarz.
bartek
Czyli należysz do tej jednoosobowej mniejszości, która, mając dziewczynę, nie zwraca uwagi na żadne inne? :)
[4] + ostatni akapit [10] i wszystko jasne. W tym kontekście tak, stanowię jednoosobową mniejszość.
Nie da się nie zwracać uwagi! Ale są cięższe przypadki. Ostatnio mój młodszy brat wytłumaczył mi kim są "przewodniczki". Nigdy nie spotkałem się z tym określeniem. Okazało się, że jak facet widzi fajną laskę, to porzuca obecną trasę i idzie za nią, żeby móc ją dłużej oglądać. I takie kobiety to właśnie "przewodniczki". Sam bym na to nie wpadł... O.o Z kolei mój dobry kumpel wjechał samochodem na środek ronda (trawnik) po zagapieniu na spódniczkę :D
Dziś prawie sie w autobus wpier... przez te cipy wszytkie xD juz w mini poginaja i kuszaaaaa :D
[21] I nie przeziebiles sie?
[29] Ryzyko spowodowania wypadku rokrocznie wzrasta przez marketing intimissimi
tyłek > cycki
Fajnie, ale zaczęły tez wychodzić z domów skąpo ubrane 50-tki, lub jeszcze starsze, z najfajniejszą częścią ciała tuż przy asfalcie.
Pfpfpfppp dekolty;D
Spódniczki, damskie dresy, spodeneczki
Goddamn nigga, i liek dat.