Witam!
Przyszlo mi zmienic klawiature, a wlasciwie zmienilem pol roku temu na bezprzewodowa Tracer DeLuxe RF, klawa po 2 tyg wyladowala z powrotem w pudelku i lezy na dnie szafy a ja dalej uzywam klawy przewodowej za 20zl sprzed 8 lat.
Tracera wybralem glownie ze wzgledu na przyciski multimedialne, gdyz sa swietne, wiedzialem ze po marce moge roznych rzeczy sie spodziewac choc, mialem kilka myszek bezprzewodowych tej firmy i byly ok.
Jednak gdy wlaczylem moje kochane League of Legends, okazalo sie ze klawiatura czasem zacina sie na 3-5s z wcisnieciem klawisza i posiada opoznienia, co w LOLu jest niedopuszczalne.
Stara klawiatura ma juz po prostu wyklepane klawisze i ciezko sie je naciska.
Bezprzewodowa koniecznie, choc wiem ze do gier z tym ciezko jednak Logitech kusi, zwlaszcza gdy cena zeszla z 319zl na 189 zl wiec pytanie do uzytkownikow:
Czy zrywa wam polaczenia? Czy klawiatura nie ma opoznien? Czy przyjemnie sie na niej gra?
Estetycznie podoba mi sie, baterie sloneczne to bajer, klawisze czuje dobrze pod palcem, ale sam nie mialem okazji jej przetestowac online.
PS. Nie interesuja mnie zadne przewodowe rozwiazania, klawiatury uzywam tylko do LOLa, reszte gier gram na padzie (Logitech F710), myszka to Logitech G400 - stad tez wybor firmy ;)