Witam.
Mam zamiar kupić laptopa do 3000 zł, matryca 15,6 cala. W sumie do ogólnego użytku, ale zapewne pewnie będę chciał pograć co jakiś czas na nim, myślę, że będę go potrzebował od października, więc zbytnio mi się nie spieszy z zakupem i mam dwa pytania.
Jaki model polecacie?
Czy lepiej poczekać do końca września, czy może laptopy trzymają cenę i lepiej wybrać sobie jakiś konkretny model i przez ten czas szukać jakichś promocji itp żeby kupić taniej?
Pamiętaj, że za 3000 zł złożysz lepszego PC'ta niż kupisz laptopa. Ale jeśli zależy ci na mobilności to bierz laptopa. Zacznij się rozglądać już teraz, możesz upatrzeć sobie jakieś modele i patrzeć, czy cena spada czy nie :)
Co do konkretnego laptopa, to nie mam nic do polecenia niestety ;(
studiuje w innym mieście niż mieszkam, u siebie mam stacjonarny co prawda nie jest on już nowy, ale tam mi wystarcza, a tutaj nie potrzebuję drugiego stacjonarnego, nie chcę też 17 cali bo jednak czasem przydałoby się wziąć go na uczelnię
niedawno go kupilem (mialem szczescie, bo dorwalem wersje z 8 GB RAM za 2850zł, nie wiem czy gdzies mozna jeszcze znalezc w takiej cenie - teraz w tym samym sklepie, w ktorym ja kupowalem, jest 3.5 banki drozej :o) i jestem bardzo zadowolony. Jesli chodzi o wydajnosc, to najlepsza recenzja bedzie chyba to, ze Wiedzmin 2 praktycznie na full smiga bez przycinki :)
całkiem fajny ten HP jeszcze jutro poczytam jakieś opinie na ten temat, nadal można dostać w podobnej cenie wersje z 8GB pamięci. Tylko ponoć z tymi Pavilionami jest różnie z gwarancją