Witam.
Zwracam sie do Was z prośba, bo może ktoś mi udzieli takiej informacji w sprawie regulaminu gry Legenda Wojna Smoków. Otóż chodzi o taką rzecz w zapisie regulaminu jest taki punkt "Zabrania się udziału w tej samej walce więcej niż jednej postaci, korzystających z tego samego komputera/laptopa." No i tu się zaczynają schody bo ja i mój mąż gramy w tę grę ale każdy gra ze swojego laptopa, ale admini blokują mi konto po walce w której byliśmy oboje tłumacząc to że walka była z jednego laptopa, co jest bzdurą. I teraz moje pytanie czy ja muszę miec zainstalowana drugą linie neta aby spełnic warunki adminów i moc spokjnie walczyc. żadne tłumaczenia że gramy na 2 kompach nie odnoszą skutku i teraz muszę płącić realną kasę żeby wyjść z lochu. Może ktoś mnie oświeci i powie czy takie praktyki adminów są dozwolone.
ja i mój mąż gramy w tę grę ale każdy
cieszę się, że dożyłem pięknych czasów pełnego równouprawnienia
Ich gra, ich biznes, ich reguły. Naturalnie możesz wejść w prawny spór cywilny że nie łamiesz regulaminu i że usługa którą oferują nie jest realizowana we właściwy sposób.
Proszę bardzo.
Sądy cywilne są łatwo dostępne.
koobon - Przecie to dziocha. Pierwszy raz widzisz kobietę czy co?
metanejra - Nic nie zrobisz - jak graf mówi - ich gra, ich reguły. Jedynie cywilna droga, a to bez sensu dla jednej gierki : )
Droga cywilna to świetny pomysł. Koszty będą znikome, a ile krwi napsujecie pryszczatym januszom udającym adminów to wasze :). Duża szansa, że w ogóle na wstępie się wystraszą i przestaną blokować.
Ale najpierw złóżcie reklamację, najlepiej na piśmie od jakiejś kancelarii prawnej i postraszcie sądem.
Ja już od dawna tak robię i nigdy nawet do 1 rozprawy nie doszło :). Po ostatniej mojej skardze do KNF na BNP Paribas, widzę że nawet na banki to działa.