Mam to od niedawna zeczeły gry strasznie mulic nagły spadek fps nie wiem co jest przyczyną rzadko mulą i pomaga reset i jest dobrze kilka dni a pózniej to samo zdarzyło się to 3 razy i przed chwilą .
Teraz mam nowy problem ze po grze wyłąncza mi się komputer nie wiem o co chodzi.
Odświeżam
Sprawdź temperatury podzespołów? A nie. To już musiałeś zrobić wcześniej.
Może spróbuj przeskanować kompa pod kątem wirusów, odkurz go w środku z całego syfu, sprawdź kable, może jakiś się poluzował i czasami coś nie łączy?
@Narmo już sprawdzałem i są w normie no ,ale plus do tego internet mi laguje.Nie wiem o co chodzi i prosze o pomoc.
Masz syf na kompie jak każdy pajac w twoim wieku gdzie wchodzi nie wiadomo gdzie i ściąga każdą nową grę która fajnie wygląda na obrazkach.
szybki13579 750 W.Pawloki jak nie masz na tym wątku nic do powiedzenia to wyjdz i nie pisz zbędnych komentarzy i uwag i nie wyzywaj mnie ,bo ja ci nic głupiego nie napisałem.Zachowujesz się jak nastolatek i piszesz głupoty idz powal się w sciane wyładujesz tam swoje emocje nie tu.
p.s i nie mam syfu na kompie bo jest nowy i nie wchodze nigdzie i nie sciągam gry która fajnie wygląda na obrazkach.
szybki13579 750 W
aha. super informacja... ja też mam kartę graficzną 1GB. i co z tego, jak jest do dupy. napiszże, czy to nie czasem no-name.
Radziłbym mimo wszystko przeskanować system jakimś antywirusem. Czasami, wbrew pozorom "nic nie robimy i komputer jest nowy", a wirusy potrafią się gdzieś ''wkraść'' do komputera.
ed. Może używasz jakiś programów, które mulą system i są one uruchomione w tle ? Jakieś GG, program P2P itd.
ed. 2 Przeczyść sobie kompa programami do czyszczenia dysku, rejestru, tj. CCleaner.
ed. 3 Jaki masz system i ile pamięci RAM ?
Emil kuroń mam 8gb ram i windows 7 64 bit ultimate.Jeżeli nadal bedzię mulił to oddam niech sprawdzają.Jak gg moze powodowac wyłanczanie komputera albo mulenie?
nie - gg nie ma prawa dawac takich objawow.
Wg tego co piszesz albo masz zamulony system ( poinstalowane mase pierdół ), albo cos Ci sie przegrzewa ( syf w kompie), ewentualnie zaczyna odjezdzac dysk ( ale to wtedy mialbys raczej bluescreeny a nie spadki fps...)
Dzieki za pomoc sprubuje cos tam porobic aha i jeszcze cos ostatnio wgralem nowy bios czy to moze cos powodowac?I na poczatku tez mialem problem z adobe flash ze nie dzialal choc byly problemy