Spolszczenie: Koniec projektu
http://lanoire.pl/news/spolszczenie-koniec-projektu/
testować
marcex1 a czy mógł bys przepakowac i wrzucic jeszcze raz na rapida albo hotfil, bo tego ze stronki nie chce mi rozpakowac
Ale co tu testować. Projekt anulowano, spolszczenie nie jest kompletne. Należy podziękować wszystkim internetowym pieniaczom, którzy tylko naskakiwali z wyzwiskami i tekstami "a kiedy, dajcie to, szybciej". No to dostali. Widać, że polskie internetowe frajerstwo potrafi zniszczyć każdy fanowski projekt.
Szacunek dla autorów, że i tak tyle czasu z tymi burakami wytrzymali. Niemniej - szkoda ale mam jakąś nikłą nadzieję, że to tylko 1 kwietnia.
kurde, u mnie stoi tez na 30%, ale zapytalem sie na 8 roznych forach, gdzie pisze strasznie duzo ludzi, czy oni tez tak maja, duzo ludzi sie zainteresowalo tym projektem, SZKODA ZE KONCZYCIE, BO NIECHONCO ZAREKLAMOWALEM A WY KONCZYCIE
aope czytaj dokładnie
Nie oznacza to jednak, że efekty naszej dotychczasowej pracy wyrzucimy tak po prostu do kosza, o nie. Szanując wasz i nasz czas, wydamy to co do tej pory udało nam się zrobić i nieco więcej.
Jak czytałem komentarze pod newsem, to myślałem, że padnę. Ludzie wrzucają takie informacje 1 kwietnia, a czytelnicy naprawdę uważają to za prawdę. Niesamowite...