Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Kupowanie samolotow w warthunder

07.01.2014 21:51
1
Bunczek
18
Centurion

Kupowanie samolotow w warthunder

Siema
Wiem ze mam troche banalne pytanie, ale jak kupic samolot? Chcialbym kupic nowy ale nie moge. Wszyscy mowia zebym nacisnal jakis przycisk "kup" i juz bede mial kupiony, jednak ja zamiast tego mam oddawac doswiadczenie zdobywane w grze, abym mogl odblokowac samolot. Problem w tym, ze aby oddawac to doswiadczenie potrzebne sa zlote orly, a mi sie one juz skonczyly i nie mam jak odblokowac samolotu.

07.01.2014 21:54
2
odpowiedz
zanonimizowany23874
136
Legend

Musisz wynaleźć poprzedni samolot na liscie bodajze. Lepiej byloby gdybys zamiescil screena swojego drzewka rozwoju i napisal o ktory konkretnie samolot ci chodzi.

07.01.2014 22:17
3
odpowiedz
Bunczek
18
Centurion

Zbytnio nie moge wrzucic fotki bo pisze to z telefonu. Jak jeszcze mialem odpalonego kompa to sprawdzalem to z innym samolotem i bylo tak samo. Czy zawsze przed kupnem jakiegos samolotu trzeba oddac doswiadczenie na badania, a przy tym zaplacic tez zlotymi orlami?

07.01.2014 23:59
Tlaocetl
4
odpowiedz
Tlaocetl
196
Ocenzurowano

Za złote orły kupujesz tylko samoloty premium.
Grając wpadają Ci srebrne orły oraz punkty badań, które zawsze "wynajdują" Ci kolejny samolot z drzewka. Jak samolot jest wynaleziony to możesz go kupić za srebrne orły.
Jak najeżdżasz kursorem na samolot w okienku z drzewkami, to Ci pokazuje status samolotu/podpowiedź: "Research" lub "Kup", lub "Wprowadź do służby".

08.01.2014 19:19
5
odpowiedz
Bunczek
18
Centurion
Image

Chodzi dokładnie o to, że aby wymienic doswiadczenie na samolot nalezy jeszcze dodatkowo zaplacic zlowe orly (koszt wymiany - widac to na ss'ie). Ja takich orłów juz nie mam bo wszystkie wydalem a dostalem info od kolegi ze do wymiany nie potrzeba tych orlow

08.01.2014 19:24
Legion 13
6
odpowiedz
Legion 13
158
The Black Swordsman

Musisz wynaleźć najpierw ten samolot, może to zrobić wydając orły albo po prostu grając państwem w drzewku którego znajduje się ten samolot( w twoim wypadku USA) Samolot odblokuje się gdy zapełnisz ten pasek pod nim.

08.01.2014 19:28
7
odpowiedz
zanonimizowany23874
136
Legend

Jak wyzej: graj po prostu innymi samolotami USA - najlepiej tego samego poziomu oraz samolotem tuz przed tym, ktory chcesz odblokowac (czyli w tym przypadku P-36A)

08.01.2014 19:30
8
odpowiedz
Bunczek
18
Centurion

Czyli aby zapełnić ten pasek pod samolotem wystarczy tylko walczyc tym samym panstwem czy musze tez zamieniać pd tak jak jest pokazane na ss'ie. Nie denerwujcie sie ze tak o to pytam ale chce miec dokladne info :x

08.01.2014 19:34
EspenLund
9
odpowiedz
EspenLund
125
Legend

Tak, wystarczy grać tym samym państwem.

Forum: Kupowanie samolotow w warthunder