Siema
Wiem ze mam troche banalne pytanie, ale jak kupic samolot? Chcialbym kupic nowy ale nie moge. Wszyscy mowia zebym nacisnal jakis przycisk "kup" i juz bede mial kupiony, jednak ja zamiast tego mam oddawac doswiadczenie zdobywane w grze, abym mogl odblokowac samolot. Problem w tym, ze aby oddawac to doswiadczenie potrzebne sa zlote orly, a mi sie one juz skonczyly i nie mam jak odblokowac samolotu.
Musisz wynaleźć poprzedni samolot na liscie bodajze. Lepiej byloby gdybys zamiescil screena swojego drzewka rozwoju i napisal o ktory konkretnie samolot ci chodzi.
Zbytnio nie moge wrzucic fotki bo pisze to z telefonu. Jak jeszcze mialem odpalonego kompa to sprawdzalem to z innym samolotem i bylo tak samo. Czy zawsze przed kupnem jakiegos samolotu trzeba oddac doswiadczenie na badania, a przy tym zaplacic tez zlotymi orlami?
Za złote orły kupujesz tylko samoloty premium.
Grając wpadają Ci srebrne orły oraz punkty badań, które zawsze "wynajdują" Ci kolejny samolot z drzewka. Jak samolot jest wynaleziony to możesz go kupić za srebrne orły.
Jak najeżdżasz kursorem na samolot w okienku z drzewkami, to Ci pokazuje status samolotu/podpowiedź: "Research" lub "Kup", lub "Wprowadź do służby".
Chodzi dokładnie o to, że aby wymienic doswiadczenie na samolot nalezy jeszcze dodatkowo zaplacic zlowe orly (koszt wymiany - widac to na ss'ie). Ja takich orłów juz nie mam bo wszystkie wydalem a dostalem info od kolegi ze do wymiany nie potrzeba tych orlow
Musisz wynaleźć najpierw ten samolot, może to zrobić wydając orły albo po prostu grając państwem w drzewku którego znajduje się ten samolot( w twoim wypadku USA) Samolot odblokuje się gdy zapełnisz ten pasek pod nim.
Jak wyzej: graj po prostu innymi samolotami USA - najlepiej tego samego poziomu oraz samolotem tuz przed tym, ktory chcesz odblokowac (czyli w tym przypadku P-36A)
Czyli aby zapełnić ten pasek pod samolotem wystarczy tylko walczyc tym samym panstwem czy musze tez zamieniać pd tak jak jest pokazane na ss'ie. Nie denerwujcie sie ze tak o to pytam ale chce miec dokladne info :x