Witam, tak sobie przeglądałem allegro z nudów i trafiłem na aukcję -> http://allegro.pl/konsola-ps2-50003-gwarancja-promocja-i2605010134.html . Patrząc po cenie, sam zacząłem się zastanawiać nad kupnem, tylko zastanawia mnie cena (aż tak niska w porównianiu do innych) brak real zdjęcia no i ta wzmianka o nie czytaniu niebieskich płyt. Mógł by ktoś coś powiedzieć na ten temat ? Może sam coś podobnego kupował i powiedział by mi czy warto i czy nie będę miał problemów jakiś. Sprzedający ma 99,9% pozytywów więc wydaje się pewny.
edit. A i jestem z łodzi jak i sprzedający, więc być może była by opcja sprawdzenia osobiście przed zakupem, jak to wygląda.
Ostatnio po takiej aukcji zrobionej rodem z painta , koleś mnie wydymał .
pamiętam tyle , że przed weekendem miał staty 5.0 all a po weekendzie już ok 4.5,6,7
niebieskie płyty - to te nagrane. Konsola jest po prostu nieprzerabiana i działa wyłącznie z oryginałami.
aha, to super w sumie ceny oryginalnych gier teraz są tak tanie, że śmiech przerabiać w ogóle ; P Czyli raczej wszystko OK z tą konsolą i mógł bym brać?
Wczoraj widziałem w lombardzie ps2 tylko tą wersje slim z padami i całym okablowaniem za 145 zł.
Może i tanie ale co lepsze są rzadkie i drogie.
Niebieskie płyty dotyczą gier starszych... dla mnie odpada. Właśnie dla nich kupiłbym PS2.
aha , no to nawet jak bym chciał te stare przegrać sobie na normalne płytki to bym musiał już przerabiać konsolę... ogólnie ktoś mi powedział, że właśnie z tym nie czytaniem niebieskich płyt to chodzi o to, że konsola nie jest przerobiona, to prawda ?
Nie ryzykuj.
Podoba Ci się konsola, to dozbieraj kasę i kup w lepszym stanie/ nową - bo warto, tam gry mają dusze.