Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Kupno laptopa

24.08.2015 19:35
1
czlowiekRPG
2
Junior

Kupno laptopa

Witam, ostatnio kupiłem sobie gre pod tyułem ,,The Forest" po uruchomieniu okazało się że gra nie będzie działać wystarczająco szybko na moim obecnym laptopie. W związku z tym postanowiłem przejrzeć internet w poszukiwaniu nowego gamingowego laptopa. Moje poszukiwania przyniosły efekty, znalazłem to cudo [link] (to tylko przykładowy link w celu pokazania laptopa). W związku iż nie lubie wydawać dużych kwot na laptopy to też zacząłem szukać jak najlepszych ofert i trafiłem na strone cnlovey.com , gdzie znalazłem poszukiwanego przeze mnie laptopa w wyjątkowo niskiej cenie 319USD. No i w tym cały problem jestem przyzwyczajony że na taki laptop trzeba wydać ponad 6000zł i nie jestem pewien czy kupowanie w tym serwisie jest bezpieczne i pewne. Oczywiście biore po uwage że jest to hurtownia i rozumiem że ceny są jak najbardziej normalne ale skoro to hurtownia to dlaczego podczas rozmowy z konsultantem zostałem poinformowany że moge kupić 2 takie laptopy, zamiast np 100. Moje pytania to: Czy to jest bezpieczne? Czy ktoś z czytających ten temat już ma doświadczenie z podobnymi serwisami? Oraz czy przedmioty po zakupie otrzymam w dobrym stanie zgodnym z opisem. Z góry dziękuje za odpowiedź.

24.08.2015 20:40
PanSmok
2
odpowiedz
PanSmok
260
Legend

Komp z przedzialu +- 6000 pln za 320 dolcow? Nawet cegly w tej paczce nie dostaniesz...

Forum: Kupno laptopa