Kupię płyty Gamblera:
1. Płytę nr 4/98
2. Płytę z pełną wersją Harpoon Classic '97
3. Płyty z pełną wersją Katharsis
Piszcie na GG: 3534918
Chciałbym Ci pomóc, ale ta płyta z Katharsis śni mi się po nocach. Mój pierwszy PC ucierpiał przez nią bardzo boleśnie, bo akurat trafiłem na zainfekowany egzemplarz... niemniej życzę powodzenia! I upuję!
Ja się tylko pochwalę, że mam wspomnianego Harpoona z Gamblera, ale nie oddam. ;]
Kilka miesiecy temu widzialem plytke gamblera z Katharsis w mojej kolekcji. Jutro poszukam i jak znajde, to odstapie ci, jesli pokryjesz koszty przesylki.
\\Edit1
Korzystajac z okazji...czy ktos z Was ma do odsprzedania Fire Fight firmy Chaos Works, wydanej przez EA ? Gra z 1996 roku, interesuje mnie wersja box.
\\Edit2
Poszukuje jeszcze Crusader No Remorse + No Regret najlepiej w wersji box, moze byc jakas kolekcja klasyki lub cos podobnego.
Nawet mogę je mieć, ale w domu rodziców. Napisz do mnie (shadowmageMAŁPAwp.pl) jak nie znajdziesz, to poszukam przy okazji wizyty.
Mr.Kalgan >>> Cziter!!!1 ;D
Pewnie zrobioną na szybko w fotoszopie.
hyhy. ;)
a ja nie mam nic, ale z gamblera właśnie mam najlepsze wspomnienia z gazetów o grach, top secretów etc. nie pamiętam specjalnie, ale gamblera się czytało właśnie dla DDT i kupowało dla GamblerPacka na płytkach :)
Katharsis była wydana w dwóch numerach. Pierwszy to 12/98.
Ja mam tylko pierwszą, nawet działa, bo odpalałem ją niedawno w DosBoxie. Szkoda, że sama gra jest taka beznadziejna, a jeszcze pamiętam jak prasa wychwalała ją jako 8-my cud świata.
Likfidator -> bo była polską produkcją :) I nie była znowu taka zła, za to cholernie trudna jak dla mnie na owe czasy :)
Ok, brakuje mi tylko płyty nr 4/98:)