Cześć, ma ktoś na sprzedaż pierwsze trzy części fallouta w wersji big box ? prosiłbym o odpowiedzi tu lub lepiej na maila [email protected], będę wdzięczny za zdjęcie gry.
ref
Ja mam premierowe wydanie Tacticsa ale nie na sprzedaz... z czystej ciekawosci chcialbym zapytac ile to jest warte? na allegro jest tylko jedna aukcja ale gra w przeciwienstwie do mojej - nowka sztuka, jeszcze z folia... mimo tego nadal troche dziwi mnie cena 350zl :O
Gra, akurat Tactics jest wart max 50zł, nowy, natomiast Fallout 1 w stanie miernym to dochodzi nawet do 200zł, fallout 2 z 100-140zł.
ref
ref
ref
Opakowania Fallout 1 i 2 są w porządku, ale co z reszta zawartości stan płyt ?
Stan dobry na bardzo dobry.
Te wydania polskie posiadały tylko płyty w pudełkach, co widać an zdjęciu.
Poszukuję big box'a, a twoje gry to normalne boxy :/ . A jeżeli chodzi o cenę to jest ona o wiele niższa niż za big boxa.
Pudelka, ktore ma legrooch, wielkosciowo odpowiadaja tym, ktore byly dostepne na terenie europy (np. UK). Troche wieksze pudelka byly dostepne tylko w wydaniu w USA:
I mnie właśnie interesuje to wydanie amerykańskie, kiedyś były na allegro, 2-3 miesiące temu. Nawet w temacie jest, że poszukuje Big Box'ów, a nie zwykłych box'ów.
Terminem "big box" okreslane sa wszedzie pudelka kartonowe gabarytowo wieksze od pudelek dvd. Jesli chciales wydania amerykanskie, to trzeba bylo to napisac od razu.
ref
ref
ref
ref