Poluje na 100tyś na pewno mu się przyda
Widziałem we wiadomościach jak powiedział "Że chce 100tyś zł!!!"
To Krzysiu G. jeszcze nie zrobił zbiórki na indiegogo na poszkodowanego przez wielki koncern biednego youtubera?
Krzysiu gdzie jesteś?
Może dzięki Top Chef sprawa jeszcze bardziej się nagłośni, a już na skalę TV to sokołów będzie miał totalnie pograne :)
Nie wiem co w tym śmiesznego. Gość wyraża swoją opinię o produkcie a firma chce od niego 150 tysięcy za chuj wie co. Ciekawym co wy byście zrobili gdyby wam takie pisemko przyszło. Pewnie z płaczem do mamy od razu.
Piotrek chce wygrać 100 tyś. żeby mieć jak zapłacić Sokołowowi :)
Ja już wiem na co przeznaczy nagrodę i bynajmniej nie bedze to super fura
Jako popularna w internecie osoba ma spore szanse. To jest program dla niego, jest profesjonalnym kucharzem, chce - proszę bardzo. :)
to ten program wygrywa sie popularnoscia czy umiejetnosciami?
Bo jak to drugie to nie sadze aby jakis tam kucharz z podrzednej restauracyjki mial wielkie szanse. Osobiscie nie znam zadnej dobrej wloskiej restauracji na wyspach gdzie szefem kuchni jest ktos inny niz Wloch. No chyba ze niektorzy nazywaja siec Franky&Bennys wloskimi restauracjami ;)
Tam chyba nie ma głosowania, jest jury, jak w MasterChefie. Tyle tylko że w programie TVNu gotują amatorzy, a w Polsacie zawodowcy. W sumie racja.
Ktoś gotuje, a oceniają go widzowie, którzy nawet nie spróbowali czy powąchali? Serio ktoś wpadł na taki genialny pomysł? Mam nadzieje, że tylko jury ma prawo głosowania.
Mikam22
Organizowanie zbiórek itp na pokrycie kary,grzywny jest w Polsce nie legalne wydaje mi sie
Wątpisz w jego umiejętności kulinarne Bullz?! Wygrałby takiego MasterChefa w cuglach.
Sprzedał sie
Witamy w nowym programie, nowym formacie. Od dzisiaj możecie zadawać pytania kulinarne i uzyskiwać na nie odpowiedzi. Dynamicznie, zabawnie, profesjonalnie. Witamy w "Zapytaj Boczka"
--->erton - padłem ze śmiechu i łzy mi lecą po policzkach ;) ten program byłby pierwszym jaki bym z subskrybował na youtube. ahah