Witam !
Pytanie jak w temacie.
Pozdrawiam :)
Zależy co lubisz ale według mnie i wielu innych jest to Close Quarters. Są to baaardzo różniące się od podstawki mapy i dlatego że są nowością bardzo je lubię. W BFie królują mapy ogromne przystosowane pod długi i taktyczny Podbój a te mapy są małe i przyjemne. Można postrzelać ze wszystkiego totalnie bez taktyki i ciągle coś się dzieje.
CQ to niedorobiona podróba Call of Duty. Kochana przez dzieciarnie za możliwość szybkiego nabijania poziomów. Via Metro w podstawce.
Wg. mnie Close Quarters.
Chociaż ostatnio zagrywam się na Aftermath ( super mapy ).
edit:
no tak, bitwy powietrzne to Endgame. To DLC akurat zrobiło tylko pierwsze wrażenie pozytywne. Tryb Capture the flag jest raczej pomyłką ( a szkoda bo wiązałem z nim bardzo duże nadzieje ). Natomiast w same bitwy powietrzne gra bardzo mało osób.
[4] Duże, śliczne mapy - dwie z bujną roślinnością (raj dla snajperów), jedna w zimie, jedna na pustyni, bardzo fajny tryb Capture the Flag, na mapach mnóstwo motorów bardzo przyspieszających nawigację pomiędzy punktami.
Fajny dodatek.
Wada? Jeśli ktoś bardzo lubi maksować assignments, to w End Game jest ich mało.
I o ile nie lubię CyberTrona to w tym przypadku muszę się zgodzić - Close Quarters to taka kalka Call of Duty - malutkie mapy, 32vs32 w budyneczku to czysty chaos i nawalanie na oślep. Zero taktyki, po prostu biegasz i strzelasz - moim zdaniem nie na tym Battlefield polega.
Choć czasem tak ponawalać bez pomyślunku też daje frajdę. W dodatku bronie z unlocków są bardzo dobre - AUG A3, L86A2 czy SPAS-12 to naprawdę niezłe pukawy.
Siły pancerne to najsłabszy dodatek. Mapy owszem ogromne, ale nie tak dopracowane jak tez z podstawki czy innych dodatków. Najlepsze według mnie to Walka w zwarciu (uwielbiam tryb Mistrz Broni) i Aftermath. Jeśli chcesz rozpierduchę to CQ a jak mapy w stylu Battlefield to Aftermath. Najlepiej kup premium, na Originie za 50zł a w zestawie z grą 60zł, tanio jak barszcz, za samo premium zapłaciłem 170zł.
Jedyna dobra mapa w Armored Kill to Góry Elbrus reszta to puste nic nie wnoszące mapy. Co z tego że Pustynia Bandar jest największą mapą w historii BF'a jak jest to w 95% równa przestrzeń gdzie czasami są budynki.
[3] - nie no spoko określasz wiek na podstawie grania w dany dodatek, widzę że eliksiry magii pomagają?