XperiaU, XperiaP czy SE neo V?
ktory jest porzadniejszy i wytrzymalszy, oraz najlepiej przystosowany pod gry i filmy?
procesor, wyswietlacz, miejsce na karty?
gta3, world of goo, YOUTUBE w Hd, duzo miejsca na filmy, plynne czytanie pdfow z obrazkami, wygoda przy wi fi i smsach.
te modele wchodza glownie w gre, nie inne.
jaki warto wybrac, aby moc komfortowo cieszyc sie multimediami?
teraz dla porownania mam xperie x8. tna sie gry, nawet angry birds :(
P jest mocniejsze od U, większy jaśniejszy ekran, lepszy aparat. Neo v podobno słabo działa na firmowym 4.0 andku i ma jednordzeniowy procesor
dzieki, ale i tak upne, może ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia. Też własnie skłaniam sie ku P, ale może być tak, że bede musiał wybrać miedzy Neo V a U. ale to juz chyba mam poukładane
P>U>NeoV ?
Osobiście mam P i jestem bardzo ale to bardzo zadowolony. Pytaj o co chcesz - postaram ci się odpowiedzieć.
U = Unikać jak ognia. A to z powodu m.in 4 (!)GB wbudowanej pamięci - oczywiście niedającej się w żaden sposób rozszerzyć. A dla telefonu z androidem to tyle co nic. Na twoim miejscu brałbym P a jeżeli nie będzie takiej możliwości to zostaje ci Neo V
Od dłuższego czasu przyglądam się za telefonem dla siebie i również rozważałem te 3 modele. Moim skromnym zdaniem najlepszy z tych 3 jest Xperia P. Osobiście chciałbym Xperie S, ale trochę drogi jak dla mnie ;)
Jasne, że najlepszy jest Xperia P, ale też za największe pieniądze... Nie wiem czy już nie lepiej byłoby szukać choćby Galaxy SII za taką kasiure.
mr 45 --> aktualizowałeś P do ICSa? Jak wrażenia?
^^Aktualizacja do ICSa obowiązkowa. UI wygląda 99x ładniej, kilka bardzo, bardzo przydatnych nowych funkcji, a działa szybciej. Jedyny maleńki problem to to że przycina na ekranie głównym jak masz animowaną tapetę, lecz na statycznej jest idealna płynność
Jeśli zależy ci na czasie pracy na baterii to dobrze się zastanów na xperią p bo pod względem technicznym telefon robi bardzo dobre wrażenie ale ta bateria jest mała, sam ostatnio zastanawiałem się nad kupnem tego telefonu dla taty ale jak poczytałem na forum android opinie ludzi o baterii to darowałem sobie.
Z androidów brałbym Bishopa (341-B) z firmy Weyland-Yutani: lojalne, inteligentne i cyniczne zarazem.