obecnie kończy się umowa w moim Mix w Play i średnio jestem zadowolony ze względu na możliwość wykupywania tylko raz na 15 dni pakietu 200 sms do wszystkich sieci. możecie polecić coś konkretnego dla osób piszących dużo sms? przeglądałem ofertę t-mobile lecz tam jest wyłącznie pakiet sms do ludzi w sieci no chyba, że źle coś przeglądałem
Heyah - 1000 sms miesięcznie za 3,9PLN. Do wszystkich sieci. To chyba najlepsza oferta esemesowo-prepaidowa obecnie.
Ewentualnie Play Fresh All Inclusive SMS - za każde doładowanie masz dodatkowy pakiet smsów. Za 50pln masz 2000 sms na 50 dni (oczywiście to 50 zostaje na rozmowy, sms są bonusem).
Nie mogę się dogrzebać, ale w Playu, w ofercie MIX chyba też mają nielimitowane sms za 10 pln/miesiąc (Formuła 4.0).
w orange pop teraz mają fajne pakiety. 600 sms do wszystkich sieci za 6 zl i tak samo do orange. Sam jestem bardzo zadowolony z tych pakietow bo przynajmniej nei trzeba placic za smsa jak za zboże
a jest możliwość zmiany oferty mix w Play po zakończeniu umowy na Play Fresh? tam jest za 10zł pakiet nielimitowanych sms
Ja mam w Plus, obecnie każda sieć ściga się w promocjach, ale mi się w Plusie dobrze żyje
oo:) a co jeśli chodzi o zasięg? obecnie w Play mieszkając na poboczu Poznania mam tak średnio w niektórych częściach domu..
Żaden problem. W Playu możesz korzystać z nadajników wszystkich sieci. Za free. Ustawiasz "automatyczne wybieranie sieci" i telefon sam się przełącza na najsilniejszy nadajnik.
ogólnie ciężko się zdecydować.. Heyah ma korzystną ofertę z sms, Play również no i jeszcze Orange nawet nawet za 6zł 600sms