Chcę kupić jakąś dobrą grę wyścigową i wybieram pomiędzy grami które napisz niżej napiszcie mi na którą najbardziej się opłaca wydać kasę czy może na żadną ?
Need for Speed Rivals
Grid 2 - Przy okazji napiszcie jak wygląda tu tuning.
Test Drive Unlimited 2
WRC: FIA World Rally Championship 4
The Crew
Next Car Game
Grida 2 naprawdę polecam, ma przyjemny, zręcznościowy model jazdy i do tego jest bardzo ładny. Tuning ogranicza się do tego, że możesz wybrać sobie malowanie i zmienić kolory, do tego felgi i ich kolor.
Przepraszam za błąd z tymi grami. Najbardziej zastanawiam się pomiędzy Grid a Rivals ale nie wiem na na co się zdecydować.
A ja bym polecił NFS Underground 2 (gra z zajebistym klimatem a tuning taki, że możesz godzinami konfigurować autka).
Nie wiem co ludzie widzą w Gridzie 2. System jazdy jest kiepski, trasy nieciekawe a tuningu prawie 0. Z tych co wymieniłeś najlepsza gra to Rivals
Większość osób poleca grida chyba też go kupię ale nie wspomniałem o dirt3 czy równa się z gridem. W recenzji Test Drive Unlimited 2 również podszedł mi ale nie wiem bo słyszałem że są w niej błędy.
Polecam Need for Speed Rivals. Ja juz mam ponad 200 godzin na liczniku i jeszcze sie nie znudzilo. I dlugo sie nie znudzi...
Kazdy chwalil tego Grida 2, ze sie skusilem a szalu nie ma :/ ani to arcade ani symulator. Rivals jest bardzo dobry chyba, ze wolisz symulator to bierz Shift 2 albo pierwszy Grid.
Od siebie polece Flatout 2 i Split Second mega grywalnosc, ale to dla fanow gatunku.