Jako, ze mam okazje bede jutro w Posen noł hał na targach PGA. Ktos z was sie wybiera?
bylem dzis na vip day i powiem ze jest gorzej niz w zeszlym roku, o ile to jeszcze jest możliwe, niestety to nie te PGA ktore byly przed przerwa - 2 godziny wytrzymalem i sie zmylismy
Znaczy sie nie warto?
jak dla mnie nie warto, ale może znajdziesz coś dla siebie, dla mnie to nie ma podjazdu nawet do tego co było przed przerwą. Dużo sprzętu, mało gier, szczególnie nowych gier, dużo lola, strefa retro troche wieksza niz poprzednio
na pga w 2008r przesiedziałem całe 2 dni, teraz nie miałem co tam robic po 2h :P jutro raczej nie pojade chyba ze jedynie towarzysko
Uważaj na gimbolów joja i spółki!!
Faktycznie to już jutro :) Będę w pracy lecz zapewne niewiele stracę
sir Qverty tak nie opłaca się :) PGP było ciekawe przed tym przeniesieniem do Wawy
Byłem, zobaczylem i wrocilem :p
Bylo fajnie, przetestowalem Oculusa, gralem w Dying Light, poslinilem sie do hostess xD wzialem udział w wykladzie Drewsa...No bylo spoko. No i widzialem Rocka *.* Niestety Roja nie chociaz pewnie gdzies tam sie krecil :(((
Zadziwiajace jest tylko to jak latwo z gimbow zrobic bezmyslne zwierzeta. Co te dzieciory robily jak rzucali w tlum gry...Wlazili na krzesla, darli mordy, popychali sie i szarpali jak o diamenty...A to byly gry z koszow z lidla takie po 5-10 zł...Dzizys...Jedyne co oplacalo sie łapac to sluchawki douszne Icy Boxa, niestety nie udalo mi sie wyrwać :((