Może ktoś byłby tak łaskawy i pomógł mi wymyślić balladę miłosną dla dziewczyny :D Nie, nie zależy mi na niej... Ale to moja dobra kumpela, która dostała właśnie fajny wierszyk miłosny z połączeniem komedii na co jak ja, kiedy byłem pijany zdeklarowałem się, że przebije ten wierszyk z łatwością. Nie chcę z nią być, to moją po prostu kumpela :D Niepotrzebnie zdeklarowałem się na coś czego teraz nie mogę spełnić bo jakoś nie mam weny twórczej, może ktoś z Was byłby w stanie cokolwiek wymyślić ? Chociaz 8 linijek, chociaż wskazane jest nieco więcej ;) Oczwyście, się nie obrażę, jak nikt nie pomoże bo i tak nic to dla mnie nie znaczy, po prostu nie potrzebnie się zadeklarowałem haha :D
Imie, kolor oczu, wlosow?
Pytam powaznie. Siedze na nocce w pracy, kazde kreatywne zajecie jest teraz na wage zlota :D
Jezu proszę, jestem facetem, spotkam się z dziewczyną i po godzinie nie wiem w co była ubrana. Spojrzalem na fejsie jest zdjęcie, ale nie ogarnąłem :D spytałem kumpeli i mi powiedziała Rudo szary blond :D
na moje oko na górze ma ciemne a potem robią się blond, no rzeczywiście może trochę rudego, a kolor oczu ? na moje oko to zielone :D
nie wiem jak coś chcesz to wymyśl konstruktywnego, to jest bardziej na zasadzie funu, ale jak mi powiedziala, że jakiś jej kolega z klasy maturalnej wymyślił balladę, której nie przebije to trochę mi się zrobiło głupio jako, że maturę jednak już jakiś czas mam za sobą a mimo to cały czas się bawię w takie głupie rzeczy :D
a imię ? Co za różnica czy powiem alicja czy sandra, jak masz wymyślić balladę raczej każde imię się zrymuje :)
Agent 007-> tak z ciekawosci co to za praca ze siedzisz na nocce przy komputerze?