Witam! Jest jakiś sposób by się skontaktować z lekarzem przez Internet? Chodzi o jakiś specjalny adres, który służy udzielaniu pomocy, porad odnośnie zdrowia, chorób, leczenia itp?
Nie ma mojego problemu w Internecie, a przynajmniej nic nie udało się mi znaleźć. Ponad to chciałbym by wypowiedział się jakiś lekarz czy chirurg, a skoro Polacy tak lubią się leczyć w Internecie (chodź to ogromne ryzyko w skomplikowanych przypadkach) to powinno być coś oficjalnego.
ja np. dokonuję zdalnych operacji neurochirurgicznych i oplatam w kordonku;
edit: swoją drogą - skype - panie doktorze co pan zaleci na opisane objawy ? bo przydałaby się morfinka i xanax
Tu się wypowiadają lekarze, ale czasem trzeba trochę poczekać na odpowiedź.
Napisz co ci dolega, i tak jesteś tu anonimowy...
Napisz jakie masz objawy, wbrew pozorom nie tak trudno dokonać diagnozy przez internet.
Moje doświadczenie: Wszystkie sezony doktora House, ze 2 sezony Ostrego dyżuru, kilka odcinków Słonecznego Partolu.
jakby co tez sluze rada, jestem raczej starej szkoly - housa obejrzalem tylko 2 pierwsze sezony, ale ostry dyzur (ten pierwszy prawdziwy) chyba wszystkie odcinki dopoki gral clunej. ponadto mam prawie_doktorat z psychologii ('na wspolnej' sie klania)