Witam wszystkich.
Przychodzę z zapytaniem ile czeka się na komputer z x-komu.
Mianowicie chodzi mi o to, że dobrałem odpowiednie komponenty, wybrałem usługę "montaż".
Ile średnio czeka się na dostawę tego sprzętu:)
Z góry dziękuje wszystkim za odpowiedzi.
A x-kom zwolnil pracownikow, ktorzy odpowiadaja na te pytania czy to reklama sklepu podszywajaca byciem pytaniem ?
halfster ---> to zależy od dostępności poszczególnych elementów, od kilku dni do dwóch tygodni, po tym jak zapłacisz.
Zależy to też od tego gdzie chcesz go odebrać i w jaki sposób.
Najłatwiej oczywiście jest zadzwonić i zapytać się.
10 sekund w google
"Czas realizacji zamówienia z usługą montażu zazwyczaj wynosi od 3 do 5 dni roboczych. Jeśli w momencie składania zamówienia wybrane komponenty są niedostępne w magazynie i musimy sprowadzić je od Producenta, czas może ulec nieznacznie wydłużeniu, o czym informujemy w wiadomości e-mail potwierdzającej realizację zakupu. Jeśli masz jakiekolwiek dodatkowe pytania — jesteśmy do Twojej dyspozycji." - oficjalnie od x-kom .
Podczas rozmowy telefonicznej (kilka lat temu) nie było najmniejszego problemu, żeby mój procesor dodali do reszty podzespołów które kupię w xkom i oddali do montażu. Problem pojawił się na miejscu w sklepie, kiedy nie wiedzieli co z tym zrobić. Łaskawie się jednak zgodzili na montaż na który czekałem "jedynie" 4 tygodnie (dodzwonić się tam oczywiście nie dało już więcej, bo mieli z 1-2 linie telefoniczne na cały kraj). Xkom to banda partaczy i najbardziej znienawidzony przeze mnie sklep (a to tylko jeden z problemów jaki u nich miałem).