Witam chcialbym sie dowiedziec co moze byc przyczyna restartowania komputera podczas grania. Moja konfiguracja to AMD FX4100 grafika nvidia geforce gtx550ti ram (goodram) zasilacz XFX 550. Temperatura procka podczas grania to 52 stopnie a temp gpu to 51 stopni. Dodam ze ten problem pojawia sie przy fifie world pogram z 10 min i sie resetuje, a w battlefielda 3 moge grac pol dnia i nic.
To może coś z tą FIFĄ jest?? Może internet jakoś tak masz ustawiony źle i ci kompa restartuje?
No nie wiem na bf3 tez sie zdarzy ze sie zresetuje ale to raz dziennie. ale fifa raczej jest ok net tez nie rozlacza go
Widzisz jakiś niebieski ekran?
Zaktualizuj sterowniki (w przypadku grafiki wykonaj czystą instalację - to taka opcja w instalatorze) i skorzystaj z Windows Update.
Nie własnie nie ma zadnego ekranu nagle jest zwiecha gry i reset
Nie możemy wykluczyć awarii sprzętu: grafiki, zasilacza czy płyty. Ale sprawdź najpierw co będzie jak zadbasz o to, o czym pisałem w poście wyżej.
Sterowniki nvidi same się aktalizują wiec mam najnowszą wersje. a awarja raczej odpada ze wzgledu na to ze tylko podczas grania się restartuje. a włączając grę diablo 3 to nigdy się nie restartuje. moze wina jakiejś niezgodności windowsa ?