Więc chciałbym żeby był to komputer najlepiej z i5 ale taką tanią i najbardziej wydajną wersja i5 . Zeby był dam dysk HDD grafa gtx ale też tani i najbardziej wydajny. Oraz wlicznie w cene windows 7 oraz obudowe i oczywiście zasilacz itp cały komp po prostu. I żeby chłodzenie było w miare dobre. A i bym zapomniał nie chcę jakiś wymagających gier tylko cs GO żeby działał na wysokich przy jakiś 200fps.
cs GO żeby działał na wysokich przy jakiś 200fps.
???
Wiesz że 200 fps nikomu potrzebne nie jest? Przy 60 masz już bardzo płynną rozgrywkę.
Chcesz mieć kompa za 3000 ale chcesz żeby wszystko było w nim tanie i jak najbardziej wydajne? Dajesz 3k to wiadomo że się przy takiej kwocie nie oszczędza na podzespołach.
200fps, a monitor smiem twierdzic, ze 60hz.... Powodzenia ;)
taką tanią i najbardziej wydajną wersja i5 (...) grafa gtx ale też tani i najbardziej wydajny.
A po co ci 2 procki i 2 karty?
Fredgard Nie chcę takich komentarzy prosiłem tylko o złożenie kompa. I chcę żeby było 200fps ale ustawie sobie żeby było najwyżej 100fps bo więcej to oko ludzkie i tak nie zauważa. I bizon wiem żę przy 60 już się spoko gra ale wolę tak od 100 do 200fps. I złoży mi ktoś kompa czy nie. ?
Zdajesz sobie sprawe, ze przy monitorze 60Hz nie wyswietlisz obrazu powyzej 60 fps?
I macie racje źle skonstuowałem zdania i teraz wychodzi że chcę komputer za 2zł bo wszędzie piszę jak najtaniej. Pop rostu chcę kompa najbardziej wydajnego za 3000zł ale żeby tam wliczyć win 7 oraz obudowe najlepiej zalmana.
Posłuchaj tych co się na tym znają w przeciwieństwie do Ciebie bo nie wiem po jakiego grzyba Ty chcesz te 200FPS? Przy 60 masz zwiechy czy co?
Żeby mieć 200FPS to musiałbyś grać na telewizorze bo praktycznie żaden monitor nie obsłuży 200 FPS.
Dobra pierdziele te 200fps wsadzcie sobie tam gdzie trzeba złożcie mi kurde kompa z 3000zł czy działał mi cs go i inne chusjtawa na wysokich bez ścin. Pasi ?
Pasi ?
Nie, nie pasi.
Jaki będziemy mieć w tym interes że Ci kompa złożymy? Sam sobie złóż.
złożcie mi kurde kompa z 3000zł czy działał mi cs go
CS GO to takie graficzne gówno że pójdzie na kompie za 1000 -_-.
Wiem że graficzne gówno ale jeżeli mam laptopa na którym cs source chodzi płynnie i grafika gry na wysokich jest nawet nawet to gdy odpalam cs go i biorę na niskie to od tej grafiki rzygaćmi się chce i nie wiem dlaczego mam tylko 20fps może właśnie przez karte graficzną ale nie wiem z czym ona nie może sobie poradzić. I proszę was złożcie mi kompa za 3 kafle. I skończmy dyskusjie.
Dobra pierdziele te 200fps wsadzcie sobie tam gdzie trzeba złożcie mi kurde kompa z 3000zł czy działał mi cs go i inne chusjtawa na wysokich bez ścin. Pasi ?
zgadzam się z bizonem sam sobie złóż to raz a dwa zamiast komputera kup słownik bo piszesz jakbyś do szkoły nie chodził pasi ?
bo piszesz jak byś do szkoły nie chodził pasi ?
Napisal polonista ;)
DO szkoły może i chodzę ale za to zabieram ze sobą dyslekcje :D więc jak się czepiasz do tylko do siebie bo może nie wiesz ale mi się mylą literki i zdania i nie raz nie potrafię napisać zdania po polsku :D I sam sobie złoże bo na tym forum widzę nie ma człowieka normalnego. Tylko same tępę ostrza. (na dzide trzeba zasłużyć)
I powiedz mi mój drogi dlaczego potrafię napisać jakieś słowo bo przecież według ciebie ja do szkoły nie chodzę hmm.?
"DO szkoły może i chodzę ale za to zabieram ze sobą dyslekcje" aha...