Xbox 360 pojawi się u nas jeszcze w tym roku!
Wiadomość co prawda trochę spóźniona ale za to bardzo dobra :-)
bardzo zła.. ja mialem zamiar kupić x360 w wakacje ale widze ze z tego nici bo bede "musiał" poczekać do deniutu w Polsce... sam nie wiem co o tym myslec...
no wkońcu
Raz3r -- > Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś kupił X-a w wakacje. Na konsoli możesz otworzyć kilka kont ( nawet na adres USA albo Japoni ), więc jeżeli oficjalnie 360-ka pojawi się w Polsce będziesz mógł zarejestrować się po raz drugi i BEZ PROBLEMU na adres polski nawet, gdy już będziesz zalogowany w innym kraju np. Wielkiej Brytani. Co niektórzy posiadacze X360 mają już dzisiaj otwarte kilka kont i naprawdę to niczemu nie przeszkadza.
super
He he he, bez laski... U nas dawno "czarny rynek" zorganizował premierę tej konsoli.
shark -> to nie jest czarny rynek, oni te konsolki legalnie przywoza :) nawet w media markt mozna juz od dawna kupic 360tke, chodzi tylko o support dla polski
ja jednak wole poczekac na PS3.
bo lepiej stawiac na konia ktory wygra wyscig niz na konia ktory mial tylko lepszy przedwczesny start :P
a skąd pewnosc ze PS3 wygra wyscig ? prezentacja nie zrobila na mnie wiekszego wrazenia...
heh juz sobie wyobrażam dashboard po Polsku
Coy2K - miałeś wcześniej PSX albo PS2 albo inną konsolę ?
Yancy odpowiadałem na wypowiedź WolverineX, ktory ujął to wlasnie w ten sposob...
albz74 a to pytanie ma miec jakis związek z tematem ?
Coy2K - oczywiście że ma mieć :)
Niedawno byłem w Auchanie i można xboxa 360 kupić bez problemu. Leżał na półce obok starego xboxa.
charlesz --> nie troszkę spóźniona, a o kilka miesięcy :) To wiadomo już od dawna. Poza tym wiadomo, że nic się nie zmieni, bo Microsoft nie będzie konsoli sprzedawał osobiście, tylko zleci to innym firmom, np. MM. Więc nie dość, że spóźniona, to nie pełna :)