Wyłóż prawie pół tysiąca na stół i Radeon 9800 Pro będzie Twój!
To jeszcze nic. Za nowe dziecko nVidii - Geforce FX 11600, trzeba bedzie zaplacic 900$...
Wy tu rozmawiacie o takich kartach a ja marzę o GeForce 3 Ti
tadekdul a ja o Radku 9700....albo 9500....no może być nawet 9100 albo 8500....eeech...
yazz --> radek 9100 i 8500 to jest ta sama karta graficzna ;))
Szkoda ladowac tyle kasy teraz na taka karte graficzna, lepiej zaczekac te kilka miesiecy a cena spadnie nawet o polowe :) Oczywiscie wtedy pojawia sie juz kolejne znacznie lepsze karty, dlatego jesli ktos ma kase to czemu nie :)
Ja miałem dzis kupic dzis procesor i GF TI 4200 128mbDDR tv-out i nici z tego.Wesele jest wazniejsze dla mnie.Wkoncu sie żenie.Ale wole GF od Radeona,gdyz nikt mnie nie przekonal co do radeona.
pociesz sie extradd. ja tez sie zenie pod koniec kwietnia ale za to potem byc moze bedzie cie stac na tego radka 9800pro.
Wydaje mi sie, że w tej chwili można spokojnie grać na kartach 2 generacje do tyłu... Jasne, że efekty będą lepsze i więcej fpsów na nowych, ale w tej chwili na gf2 PRO można pograć we wszystko, co jest, Splinter Cell też chodzi :)
ja tam sobie sprawiam radka 9100 bona tym co tera mam to nawet zwykle UT nie chodzi...(no coments) Pozdro
Kurde zamierzam takiego kupić - zobaczyłem tytuł - pomyślałem ale fuks - extra promocja :)
A tu lipa......