Wiedźmin 2: Zabójcy Królów [PC] - kulisy produkcji (PL) - rozwój postaci i przedmioty
Nie wierzę, żeby przy takim budżecie nie można było wybrać bardziej medialne osoby do opowiadania o grze, czy przynajmniej porządnie je ubrać i uczesać :-) Informacje spoko, sposób przekazania... bardzo po polsku :)
C_Z-----> A co byś chciał, mówiącego pięknie rzecznika CD Projekt, który nie ma pojęcia o czym mówi czy ludzi którzy nie są mistrzami elokwencji, ale robili tą grę i znają każdy jej aspekt ?
@C_Z, zgadzam się - może nie opowiadali zbyt profesjonalnie, ale skoro oni się znają to niech to oni robią :)
Co do ubrania i uczesania - niech wyglądają tak, jak chcą. Skoro na codzień do pracy tak się ubierają to dlaczego mają udawać kogoś innego??
Rafixxx25 - Ależ ja się oczywiście zgadzam, że każdy powinien się czesać i wyglądać jak chce, to jedna z podstawowych wolności człowieka i nie śmiałbym nikomu jej odebrać :) Chodzi mi tylko o marketingowy aspekt tego filmu, który zapewne za chwilkę z angielskimi napisami pójdzie na zachód - niechże to wygląda profesjonalnie.
Marder - Nie napisałem nic o elokwencji i absolutnie ich za to nie krytykuje, zapewne nikt nie zna gry lepiej od nich, ale wystarczyłaby odrobina konsekwencji... np. zamiast szarego wełniaka i koguta na głowie, wszyscy zakładamy t-shirty czy bluzy Wiedźmina i zaglądamy w lustro przed włączeniem kamery :)
No ja Cię rozumiem, ale popatrz na wywiady z zagranicznymi wydawcami. Dokładnie to samo. To nie prezesi wielkich partii żeby ktoś pracował nad ich wizerunkiem i mówił jak mają się zachowywać przed kamerami. Trochę luzu, to tylko gry komputerowe :)
Ten ostatni poziom musi być bardzo hardcorowy. Ostatnia walka z jakimś super, extra bossem i death. Gra skończona i jedziemy od nowa ;)