Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Technologie Twórca Unreal Tournament nieprzychylny wobec konsoli Revolution

27.10.2005 15:57
1
zanonimizowany5607
51
Centurion

hehe woda sodowa uderzyła do główki ?
jeszcze nie miał tego w ręku a juz się wypowiada

27.10.2005 15:58
Ryslaw
2
odpowiedz
Ryslaw
168
Patrycjusz

Jesli tak naprawde powiedzial, to znaczy ze nie grzeszy inteligencja ani wyobraznia :)

27.10.2005 16:01
3
odpowiedz
shark
100
Konsul

A czy Pan Mark miał ten kontroler w ręku? Testował już to urządzenie? Jeśli opinię wydał tylko na podstawie zdjęć i swoich przemyśleń to niech te "fachowe" wypowiedzi zostawi na wsłasny użytek.

27.10.2005 16:23
James_007
4
odpowiedz
James_007
187
Lord of Avernus

a czemuzby mial nie miec tego w reku?

27.10.2005 16:28
😜
5
odpowiedz
zanonimizowany271205
0
Pretorianin

dobrze powiedział :) ten kontroler nadawal sie będzie tylko do sterowania wirtualnymi kundlami albo jakims simso podobnym badziewiem, może wogóle powinni zrobić taki kontroler żeby miał jeden guzik i wystarczyło by go raz nacisnąć żeby przejśc całą grę , sic. :)

27.10.2005 16:44
6
odpowiedz
Lukxxx
226
Generał

no co wy... ten kontroler moze (nie musi - zobaczy sie) swietnie nadawac sie do pozycji fpp, sterowanie cala reka (a'la przeluzenie pistoletu/broni) to swietna zabawa (chociaz meczaca), przypomina mi sie pegasus z jego pistoletem

27.10.2005 17:12
7
odpowiedz
zanonimizowany164753
78
Konsul

Lukxxx-> moze i dobre do celowania tak jak ma to miejsce na automatach tudziez wlasnie Pegazusie - czyli w grach gdzie nie ty odpowiadasz za chodzenie! czyli trzymasz pistolet, tutaj pilot w 2 rekach!
ja nie wyborazam sobie ze w jedej dloni mam trzymac pilot do celowania a w urzadzenie do chodzenia... to jest imo niewygodne :| do FPS to sie raczej nie nadaje... do platformowek tak ale strzelanki? rpg w stylu Obvision? ... jak kto woli ale ja podziekuje...

27.10.2005 19:38
8
odpowiedz
zanonimizowany5607
51
Centurion

==>ChRiS<== przecież już teraz wykorzystujesz ten sam sposób sterowania: masz w lewej ręce urządzenie do chodzenia (czyt. klawiaturę) a w prawej do celowania (czyt. myszkę)

a jeżeli miałbym w lewej ręce analogowe urządzenie do chodzenia tak jak to będzie w revolution to tym lepiej

27.10.2005 21:04
9
odpowiedz
zanonimizowany164753
78
Konsul

niby tak ale klawiatura lezy stabilnie na biurku a ten kontroler trzeba bedzie miec w powietrzu i wydaje mi sie ze bedzie to niezbyt wygodne zeby trzymac 2 kontrolery w powietrzu i jednym celowac na ekranie a 2 obracac galka...
ew sadze ze dobrym patentem byloby... zastosowanie kontlorela (tego do chodzenia) ktory wykrywalby ruch na prawo badz lewo - czyt. obracajac kontroler w lewo postac tez tam idzie. czyli jakby pozbyc sie galki to moze i pomysl ten by wypalil... i zostalyby wylacznie przyciski odpowiedzialne za kupanie, skakanie i wychylanie sie... ;)

Technologie Twórca Unreal Tournament nieprzychylny wobec konsoli Revolution