The Elder Scrolls V: Skyrim [PC] - kulisy produkcji #2 warstwa audio (PL)
Bardzo mi się podobają ang głosy jeśli gra będzie równie dobra przejdę ją 2 -krotnie tylko po to by posłuchać różnych lektorów może będzie to mój pierwszy Elder przy którym pozostanę dłużej niż 4-5h bo morrovind był totalnym crapem który już na samym początku odpychał , a oblivion nudził okropnie to ciągłe chodzenie i zabijanie stworków raz na godzinę to porażka
No i teraz pytanie: Instalować grę w wersji językowej polskiej czy angielskiej..
Jak Skyrim to tylko w języku angielskim z napisami polskimi ;D
ps. Christopher Plummer wymiata!!!!
Zgadza się - ciarki się pojawiają :) Już się nie mogę doczekać tej gry :)
Wudziu a tak będzie można tzn. angielskie głosy i polskie napisy?
Ja uważam że Polska wersja może być lepsza, tak było w przypadku Dragon Age Początek i Baldurs Gate oraz NVN, tym razem pewnie też tak będzie.
Jest jakaś lista ilu ludzi zatrudniono do PL wersji? Mam nadzieję, że mój pre order dotrze w czwartek :D!
ten chór jest zajebisty ja chce by mi tak śpiewali przynajmniej raz dziennie ten kawałek! jest nieziemski - bo smoczy :P
--->>A.l.e.X tylko ze do Dragon Age Dub tworzyla Electronic Arts Polska, a NVN i Baldurs Gate CD Projekt. Co do Skyrim tworzy Cenega wiec duze prawdopodobienstwo ze to bedzie nie wypal jak to bylo z Fallout'em 3 :/ niewiem czy sie ze mna zgadzacie.
Muzyka daje popalić. Kawał dobrej roboty.
Jednak Jeremy Soule to klasa sama w sobie.
Dead Men to nie jest do końca pewne.
Cenega miała szukać sposobu by zaaplikować
polskie napisy do angielskiej wersji językowej.
Przydało by się spytać kogoś od Nich jak to ostatecznie będzie rozwiązane.
@Econochrist
fakt Soule to kapitalny kompozytor jesli chodzi o gry i soundtracki jego autorstwa pamieta sie latami a np z Morrowinda od czasu do czasu lubie sobie posluchac bo jest po prostu genialny. do tego ma na koncie jeszcze Icewind Dale, Neverwinter Nights, SW KotOR, Dungeon Siege oraz wiele innych znakomitych gier.
co do wersji jezykowej to na pewno zagram najpierw w oryginalna angielska a dopiero jako druga bedzie polska.
@skaylet89:
Dubbingi do gier tworzy Start International Polska, a nie wydawcy. Oni jedynie zlecają wykonanie takiej pracy. Więc czy EA, czy Cenega, czy CD Projekt to jedno i to samo.