The Elder Scrolls V: Skyrim [360] - Demo Gameplay #1
Polecam wersję HD na GT, opad szczęki jak na ten gatunek gier murowany.
MUST HAVE! mam nadzieję że nie zwalą jak Obliviona, który był nudny,
tutaj zapowiada się hicior (oby) !!!
Co prawda liczyłem na jakiś świeższy podkład dźwiękowy, bo słychać że w grze wykorzystywana jest muzyka z Morrowinda, no ale mam nadzieję że dzięki niej gra będzie miała tak świetny klimat jak cała seria. A co do jaskiń w następnych częściach gameplayu widać na pierwszy rzut oka, że są mocno zróżnicowane, ogromne i świetnie zrobione. Czekam na grę z nie cierpliwością, już tylko niecałe 2 miesiące do premiery.
animacja biegania postaci wygląda jak by bohater miał za sobą ostrą noc jechania w pupe...
No co do animacji to bohater chyba dzień wcześniej bardzo dobrze bawił sie z kolegami :P
4 i 5
Macie chłopaki widzę ciekawe doświadczenia, że wiecie takie rzeczy i jak je rozróżnić :D
Lepsze to niż jakby wojak miał poruszać się jak baletnica,
no i może jeszcze to poprawią, to nie problem zmienić jedną animację.
Ciekawe kto robił motion capture biegania? ;p
@anotherworld86 i Marshall88
Skąd wiecie jak biega człowiek, którego jechało się w pupę?
Co do filmiku to przecież pokazywali tyle razy te demo. Dali by coś nowego. Na grę i tak czekam.
W 2010 to trudno było znaleźć jakiegoś hiciora, a teraz to tego tak nasrali, że szok :0
Chyba trzeba się bliżej zainteresować, wygląda fenomenalnie. Mam nadzieję, że następny będzie nowy Fallout na tym silniku.
Wygląda świetnie, mam wrażenie że świat nie jest tak otwarty jak np. w Fallout - jest taki bardziej tunelowy, ścieżki prowadzące do konkretnych lokacji (przynajmniej na tym filmiku) może dzięki temu ten poziom grafiki jest naprawdę Bardzo wysoki. Z tego co słyszałem nie będzie wersji PL co jest dużą wadą jak dla mnie.
@10
CO ?!?! Tylko nie tunelowy świat !!!!!!! To profanacja tego gatunku !!!!!!
Ja stawiam na PEŁNĄ swobodę jak to w tej serii zawsze było i doczytywanie w tle lokacji bez ciągłego napisu LOADING...
Idź chłopie gdzie chcesz i jak chcesz aż nie napotkasz ściany, pt stworek nie do przejścia, bo zabłądziłeś gdzieś gdzie nie powinieneś.
Wersja PL byłaby ok, najlepiej kinowa, a nic nie stoi na przeszkodzie wyłączyć napisy jak ktoś chce, a języka brytoli i tak trzeba się nauczyć, najlepiej przez przyjemne z pożytecznym czyli gry i filmy z napisami.