Ten procesor idealnie nadaje się do czekania na kartę graficzną
Jest to więc układ idealnie nadający się na „przeczekanie” aktualnej sytuacji na rynku kart graficznych
A jaka jest ta sytuacja na rynku? dopiero zachwalaliście kupno 4070ti więc na ma tak źle.
Jak to? Przeciez mozna znalesc takiego RTX 4070 Ti w 0,20% komputerach, na co tu czekac? XD
"Ten procesor idealnie nadaje się do czekania na kartę graficzną"
Nie ma co... tytuł to wam się udał xD
Jakie przeczekanie? ...? Mój GTX 1050 to jest karta na przeczekanie już od paru lat ;D Jak mi się zepsuje, to nie mam zamiennika na przeczekanie. Chyba że mocna używka. Albo płacę, albo kupuję To co tu proponujecie, i korzystam tylko z internetu, albo gram w DSJ, czy inne indyki. Jeśli ktoś grał w 720 przy niskich w cyberpunka..to już masochista chyba. Pewnej granicy nie przekraczam. Granie na niskich nie ma sensu. Bo o ile gra chodzi, to wybaczcie, ale na niskich grać się nie da, tekstury i wszystko inne, już za bardzo kłuje w oczy. No ale nie w takich warunkach się grało... pamiętam jak w GTA 3 , miałem 23 FPS, i wszystko było takie jakby spowolnione ;D Gothic 1, to nie miałem połowy tekstur. I się grało. Ale jednak trochę sie na takich warunkach traci. Średnie to minimum dla mnie.
Dobry procesor w dobrej cenie teraz jest, jest wolniejszy do zwykłego 5600, ale daje radę bardzo w grach, wiadomo nie na ultra i w 4K, ale da się grać.
Autor pojechał ostro z tytułem, nie ma to jak na przeczekanie polecać procesor na wymarlej już podstawce bez możliwości rozwoju i rozbudowy
Gierki jak gierki, ale do jakiegoś HTPC, albo serwera Plexa na płycie mini-STX (niecałe 15x15 cm) to ten procek jak znalazł.
Aha, nagłówek spóźniony o jakieś dwa lata.