SIXAXIS funkcjonować będzie przez długie lata - zapewnia Sony
Po aferach z bateriami ich produkcji ja bym im nie wierzyl :P:P:P
tia gwarancja jest na rok, więc jak rozumiem dajmy na to kotrolery które padną po 1,5 roku czyli już nie na gwarancji też będą wymieniać?
cesarzyk-> w calej UE gwarancja na wszystko co nowe wynosi 2 lata. po tym czasie wymiana na pewno bedzie platna.
Pieprzonko, telefony komorkowe i ich baterie niby od 2-3 lat tez sa pozbawione 'efektu pamieci' a jak jest w rzeczywitosci to kazdy wie..
deadeye, no niech będzie że dwa lata, ale pada używa się najczęściej przynajmniej 3,,,
cesarzyk - ale pada używa się najczęściej przynajmniej 3,
A tą liczbę to jak sobie wymyśliłeś - jakieś badania są czy co? ;-) Jak dla mnie to raczej zależy od tego jak często grasz...Ja mam PS2 od około 4 lat i mam już trzeciego pada i nie narzekam że słabo wykonany - wręcz przeciwnie - jak widzę co z nim wyprawiam ja i moi znajomi to się dziwię że tyle wytrzymał :-)
hmm to nieźle je katujesz. choć nie wiem jak teraz trzymają się dual shocki bo od 4 lat mam pady madcatza do ps2 i nie mam z nimi żadnych problemów (dual shocka rozwaliłem z mojej winy ;)). Od dreamcasta mam pada od nowości i jedyna jego wada to że się starła trochę góra analoga, ale działa bez zarzutu. A padzik mam prawie 7 lat :]
Jedyne pady które padały szybko (w 1-2 lata) to te od nintendo 64 ale sony chyba nie zamierza robić padów takiej archaicznej technologii :)