RTX 2070 Super przetestowany w benchmarku Final Fantasy XV
Łał... Karta wyceniona na $599 pokonuje kartę wycenioną na $449.
A to zaskoczenie, niech porównają swoje karty w tym samym zakresie cenowym.
Wiadomo, że chodzi o kasę ale nie rozumie jakim celem było tworzenie tych kart. Wygląda na to, że chodziło o zwykłe podbicie cen albo utrzymania wysokiego pułapu.
Kontra na nadchodzące Navi.
Poza tym pieniądze, Super wskoczą na obecne półki cenowe (lub będą trochę droższe), obecne stanieją i sprzedaż dalej się nakręca.
Polecam zapoznać się z newsami, karty będą lepsze i tylko w przypadku RTX 2060 Super droższe, obie pozostałe będą posiadały niższą cenę.
Nie moja wina że forum jest lekko upośledzone i nie wiadomo komu odpowiadasz, w tym przypadku chodziło mi o komentarz Rumcykcyka
Nie wiadomo tylko o 2080ti super.
Gdyby byl to rownie dobrze mozna bylo wydac w tym roku serie 30x0
Z jakiego chipsetu miałby korzystać 2080ti super? Nic ponad normalnego 2080ti w serii 20xx nie ma.
Zaczynają mnie śmieszyć te porównywarki, dla zwykłego zjadacza chleba który najwyżej kupi 2060 czy RX580 bo lepsza jest nie potrzebna... tutaj nawet nie ma ich i to jest smutne... nvidia zaczyna się robić firmą modową żeby się pochwalić co to się ma w komputerze
Oj zdziwilbys się ilu zwykłych zjadaczy chleba stać już na karty z wyższej polki
@szejk18
Tylko o kim można powiedzieć, że kogoś stać? Osobę która za kilka tygodni pracy może kupić grafikę z wyższej półki, czy taką która wzięła tą kartę na raty i będzie spłacać przez 12 lub 24 miesiące?
moje zarobki podchodzą pod 3 czasem . kupuje kompa co 3-4 lata jak wychodzą nowe generacje grafiki i szczerze nie jest to problem dołożyć raz na 3 lata z 3-4 tysiaki na wymiane proca i karty i całej reszty na lepszą sprzedając wcześniejszy config . teraz posiadam 9600 i 2070 które po podkręceniu dochodzą do 8700 i 1080 :P a z dlss nawet mocno przerastają. 3 lata to 36 miechów . wystarczy odłożyć 110 zł miesiecznie :P albo co 2 lata wtedy 170 :P miesięcznie :P ps co 2- 2.5 lata wychodzi nowa karta nvidi. W tym przypadku trochę się pośpieszyli i chyba już tak będzie ale skok widoczny zapewne zobaczymy dopiero na 30xx
2070 super miłe zaskoczenie. Teraz jeśli będzie taka różnica między 2080 super a 2080ti, jaka jest między 2070 super, a 1080 ti, można bedzie w końcu zrobić to, co planowałem :)
Po co mam ci kasować konto ? Co najwyżej dam ci ignora i po sprawie.
Jestem Januszem i tego nie kupię. Żaden Janusz tego nie kupi bo cena nieadekwatna do możliwości. Za o wiele taniej jest 1060 które wystarcza do wszystkiego zwykłemu Januszowi. Pozdrawiam Januszy i życzę małego spalania ich Passatów w tedeiku.
A w nosie to mam, 2070 już kupiona i śmiga jak ta lala
Jak się kupuje nową kartę to się przez jakiś czas nie czyta nowinek w tej dziedzinie :)
Cóż, nie moja wina że ten news takim dużym obrazkiem na stronie głównej jest i tak mi sie klikło ;)
szejk ...bo mozna nienadążyć ze smarowaniem tyłka maścią na BD
Ta gra ma nawet spore wymagania jak dogra się tekstury 4K.
Chyba konwersja pod względem optymalizacji nie jest idealna, bo jest porównywalnie jak
przy COD - MW Remastered 2016, gdzie też wielu narzekało, że mogli lepiej doszlifować płynność gry :)
Potrzebuję porady forumowicze. Budżet niewielki więc pytam czy jest sens składać nową jednostkę z RX 580 8GB i Ryzen 2600?? Ile czasu mi to pohula w full hd i przynajmniej średnich detalach?
Jeśli masz niewielki budżet, to jest to jedyna opcja.Myślę, że ze 2 lata na co najmniej średnich detalach pograsz.
Amd tworzy tańszą ale zarazem wydajnościową kartę graficznę więc co robi Nvidia - podbija cenę XD
Doswiadczenia wiem ze takie numerki to tylko numerki dla maniakow - ja tam wole prawdziwy test a nie na papierze bo braciak majac 680 zamawial komputery, gotowce, i dosc czesto mial wrazenie ze jego PC radzi sobie lepiej niz te nowoczesne komputery z 10xx.