Rozdajemy 3000 kluczy do weekendowych testów Star Wars: The Old Republic
Pytanka:
1. Czy jak dostalem zaproszenie do bety od swtor.com jest sens zamawiac klucz z gry-online.pl?
2. Czy znany jest juz dokladny termin tych beta testow?
Dzieki za info.
nie ma sensu zamawiać klucza :)
jeśli dostałeś zaproszenie to jakby wychodziło na to wg mnie że masz pierwszeństwo przed tymi z kluczami :)
teram pewnie będzie koniec listopada początek grudnia :)
Po "cichu" licze na poczatek grudnia, bo niestety ostatni weekend listopada w moim przypadku odpada :( Ehh, a tak chcialem na to zerknac w becie, no nic, moze sie jeszcze uda
Przezorny zawsze ubezpieczony, niby dostalem jakiegos maila ze zostane zaproszony ale wole byc pewien :)
W razie gdybym mial 2 klucze to ten Golowski of course komus odpuszcze :)
UWAGA: Osoby które dostały zaproszenie od wydawcy lepiej niech nie używają tych kodów grozi to ban'em.
@mikecortez
As part of this test, we will be partnering with games industry sites to distribute additional beta codes as necessary. This will help ensure we meet our population goals, so we can effectively stress test our servers in preparation for launch. Please do not acquire and redeem one of these codes as it could jeopardize your ability to participate in this test.
mikecortez w oficjalnym mailu zapraszajacym do beta testow pisze ze klucze beda jeszcze rozdawane na roznych stronach ale jak byk jest gruba czcionka zaznaczone "Please do not acquire and redeem one of these codes as it could jeopardize your ability to participate in this test."
Dziwne tylko ze gol juz wszystko wie kiedy i ile czasu potrwaja testy a ja w mailu dostalem tylko tyle "Additional details for this upcoming test will be announced soon." i cisza -_-
@mikecortez
Z oficjalnego forum (dopiero co znalazlem):
Should I try and get a key from a media partner, just in case?
If you were already signed up for testing before November 11th, you do not need an additional key. By taking a key, you'll deny someone else a chance to test the game - so please do not apply for a key you will not need!
A rzeczywiscie. W takim razie ktos moze skorzystac z mojego kodu zeby sie nie zmarnowal.
47MV-Z8LC-8PER-DF48
Heh, dostalem zaproszenie do testow SWTOR, do tego wczoraj zaproszenie do bety diablo 3, skad wziac na to czas? :)
Nie działa stronka gdzie trzeba wprowadzić klucz. Chyba jakies prace konserwacyjne czy coś
Pamiętajcie tylko, że WSZYSCY, którzy zapisali się do testów na swtor.com NA PEWNO zostaną zaproszeni do tych testów bez żadnych kluczy. Także zostawmy je tym, którzy nie zapisywali się do Game Testingu :p
Dokladnie, kazdy kto zakupil gre w przedsprzedazy i zarejestrowal klucz, dostal zaproszenie. Klucze sa tylko dla osob, ktore tego nie zrobily.
a ja dostałem informacje o tym ze wezme udzial w becie a kluucza nie dostalem ani nic takiego .kiedy tym osobom bedą rozsyłać?
kto ma mozliwosc wysepienia kodu od jakiegos serwisu zajmujacego sie grami to niech to zrobi (na ten najblizszy event), bo w mysl pierwszego punktu FAQ, ludzie ktorzy dostali maila 11.11.11, ze zostana zaproszeni, NIEKONIECZNIE beda zaproszeni do pierwszego eventu.
Does this announcement mean I can play Star Wars: The Old Republic this weekend (November 11th to 13th)?
No it does not, unless you have a previous testing invite - either to this weekend (November 11th to 13th) or to general Game Testing (ongoing). The Beta Testing Weekend we are referring to will happen within the next few weeks.
Dzięki wielkie Gry-Online. :D
Dzięki wielkie za kod ;) No to czekamy !
Dostałem ten klucz, zarejestrowałem się na stronie i co dalej? Jak mam zrealizować ten klucz?
Po prostu czekaj na kolejnego emaila - dostaniesz linka do ściągnięcia gry - ma być nowy build, wiec na razie też bez sensu byłoby cokolwiek ściągać.
zobaczymy czy gierka warta świeczki. Dzięki za klucz!
heh curse rozdawał wczoraj 175.000 kluczy (tak liczba jest właściwa) jak ktoś zainteresowany to może im coś jeszcze zostało :D
BZ3E-XDNU-226A-NVAG proszę nie chcę mi się pobierać tak dużego klienta
2YD9-GQJT-2TDE-W55Y
Nie będę grać w to badziewie !
mam jeszcze jeden klucz B668-HZ65-7XWX-JHUT z konkurencyjnej strony z "gram" w tytule xD hehe
skąd można pobrać grę?
97ZD-K9AF-F4PE-K7UY niestety oddaje komputer do naprawy a nie chce żeby kod się zmarnował. milej gry życzę :)
Dostałem kod od BioWare ale na pewno nie zagram więc kto pierwszy ten lepszy 2UQJ-3F66-S3C3-EA3A
5B2L-A2N9-7JYB-ZWDZ Łapcie :)
Witam !
Mógł by ktoś mi powiedziec skąd można ściągnąc SWTOR ? Wrzuciłem klucz wczoraj na stronę swtor.com. na stronie http://swtor-online.com.pl/news.php było napisane że powinni wysłac maila skąd pobrac gre. Problem polega na tym że wciąż nie dostałem maila. Czy ktoś dostał takiego maila ?
Dopiero za tydzien od 25-28 listopada będzie możliwość testowania gry.
Ma ktoś może jeszcze jeden klucz bo swój wykorzystałem a mam problem z kontem i muszę nowe założyć ;/
Hej bardzo bym chciał taki klucz jak ktoś ma nie potrzebny to prosze bardzo :)))
i ja również i to już nie pierwszy kod przy którym taka wiadomość mi wyskakuje
A macie:
Twój klucz do weekendowych testów:
DPWW-RCN5-FEWM-A332
Te kody chyba działaja tylko w weekendy bo cały czas message not found
Jeśli ktoś zarejestruje sie i nie ma gildii, zapraszam do gildii dziedzice ciemnej strony (tylko imperialni), link na strone gildii tutaj http://www.swtor.com/guilds/35262/dziedzice-ciemnej-strony.
@Asiek777 - Zarabista nazwa dla klanu - wg. mnie z taka nazwa to wstyd tam siedziec -.-
Maćie jescze jakiś klucz do WarZ proszę odpisać albo na sprzedaż konto Pisać