Robin Hood wśród hakerów. Zabiera bogatym i daje biednym
Obrzydliwe, to tak jak by dołożyć komuś "bogatemu" nóż do gardła i powiedzieć przelej teraz n/100 swojego majątku na cele charytatywne. Zmuszanie kogoś do robienia rzeczy na które nie ma ochoty jest złe i powinno być surowo tępione.
Tak, bo zmuszenie "elit" do wykonania jakichś kilku śmiesznych zadań, jest równie złe co wampiryczna eksploatacja klas niższych przez nie same
Zupełny brak umiejętności myślenia w makroskali jak zwykle u was
Nie rozumiem. może dlatego że po prostu nie jestem złodziejem albo zwykłym idiotą co domaga się cudzego majątku, skoro taki jesteś mądry i rozumiesz jak świat działa, to przelewaj mi 1 zł dziennie, będę miał na opłatę za internet, co to dla ciebie 1 zł, każdego stać, albo nie mi, ja chodzę do pracy, wstaję rano i poświęcam swój czas żeby mieć na swoje potrzeby, opłać komuś innemu. Ciekawi mnie gdybyś miał oddawać choćby 30 zł miesięcznie na jakiegoś randoma byłbyś taki cwany.
Państwo powinno cię do tego prawnie upoważnić, ciekawe po jakim czasie zweryfikowałbyś swoje głupie poglądy.
Jakie zlodziejstwo i cudzy majątek, jak obie te rzeczy robią elity, i obie z nich są oparte o wampiryczną eksploatacje klas niższych ?
W ogóle ci się chyba kolejność popieszyła XDD
Jak Nestle, Mars i Hershey zostali oskarżeni o wykorzystywanie niewolników, w tym dzieci, na plantacjach czekolady w Afryce, a potem zhakowani w podobnym stylu, to też byś się pienił bO jAk tAk mOżNa