PSP w Europie dopiero we wrześniu
Ja już zaczynam odliczanie do czerwca... czekam na swój zestaw z USA ]:->
Bonus w postaci Spider-Man 2? Powinni dodawac co najmniej gre (powiedzmy, ze Lumines - moge sie zalozyc o swoje francuskie ciastko, ze sprzedaz bylaby wtedy swietna).
narazie kumpel z pracy ma od kilku miesiecy PSP (japonskiej kupil) i Ridge Racera do tego. gra brdzo srednia, zeby nie powiedziec kiepska. ostatnio kupil Wipe-Outa ale tez jakis taki...
mam nadzieje ze w koncu pojawi sie cos naprawde dobrego...
Żadna rewelacja ten news. Sony już chyba z miesiąc temu twierdziło, że będzie to wrzesień.
Hmm Sony powoli zaczyna mi ssa...
Hmmm...no cóż chyba już wszystko jasne. Ale co sie tu dziwić rynek konsol do gier w europie te zaledwie ułamek tego co można zarobić w Japoni czy USA. Prawie każdy ma swego blaszaka a jak kogoś stać to ma jakąś oferowaną konsolkę. Gry na konsole są drogie nawet o 100% od gier pecetowych, a dziś wychodzą serie gier na PC i różne inne platformy więc klijęci wybiorą tańszy produkt. Kraje gdzie rynek jest wiekszy wygrywa ta chłodna kalkulacja, a koncern Sony i tak zarobi te kase. Tak było z szaraczkiem również los podzielił czarny PS2 i tak bedzie z PSP hehehe :-).
Pozdrawiam wszystkich Matiness
ja poczekam az wyjdzie GT na ta konsole i kupuje :) teraz jest strasznie malo gier na ta konsole (allegro)
Ja już zaczynam kase oszczędzać... Mam PS i PS2 więc teraz kolej na PSP :)
na konsole mam ochote. Ale po 220-230 pln za gre????
poje**ło kogos? ceny tytulow pc'towych sa juz duze - ale z PSP przesadzili. I jak tu ma nie byc piractwa. 4 gry - rownowartosc konsoli.....
Matiiness29-->> ułamek powiadasz? To ciekawe dlaczego w Europie sprzedało się najwięcej PSX, a teraz sprzedaje PS2.
Matiiness29 --> Chyba sobie żartujesz, albo zupełnie nie masz pojęcia o rynku konsolowym w Europie. Owszem nie jest taki jak w USA, ale też nie jest mały. 200tys DS'ów w UK w ciągu półtora miesiąca to bardzo dużo.
Gry na konsole są drogie nawet o 100% od gier pecetowych
No tak, miałem rację. Nie masz zielonego pojęcia o rynku konsolowym, bo w przeciwnym wypadku nie wypisywałbyś bzdur. Ceny gier na PC i konsole są TAKIE SAME! Nie mówie o Polsce, bo u nas niższa cena tytułów na blaszaka jest powodowana ich lokalizacją, ale w Europie ceny są identyczne.
??? ---> Kupuj kupuj, a jak padnie, to pójdziesz chyba do księgarni po książkę "Mały majsterkowicz" i będziesz sam naprawiał, albo wyślesz konsolę na swój koszt do USA, czy Japonii i będziesz modlił się, żeby nie zginęła po drodze. Te konsole nie mają gwarancji w Europie.
PanSmok --> No widzisz jakie to złodziejstwo. Pewnie dlatego tusz do drukarek też potrafi kosztować połowę ceny takiej drukarki.