PSP w brązie
Bardzo mi się podoba ten brązowy kolor PSP. Ta stacja dokująca jest także bardzo przydatna i zapewno sobie ją sprowadzę. Szkoda tylko, że SONY znowu pomyślało tylko o Japonii.
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś wie jak można dostać tę stację dokującą (oprócz tego, że znajdę ją na Allegro)? Są jakieś sklepy w Polsce w których ewentualnie można top zakupić?
model standardowy – 19 800 yenów (413 zł)
No to ja się już nie dziwię, że konsole nie są u nas tak popularne, jak przy niższych zarobkach cena konsoli jest o prawie 50% wyższa. :P
Nie podoba mi się ten kolor. Chyba najlepiej wyglądającym modelem PSP jest ten w kolorze białym.
Brązowe PSP? Cóż, mogło być gorzej, przynajmniej już nie miętowe... :P
pawcyk3 -> Chyba oszalałeś! Jedynym kolorem, w jakim PSP wygląda świetnie jest czarny. :)
Czarny PSP rzadzi
Brąz będzie jednak w związku z tym droższy - 23 800 yenów (około 497 zł)
O kurde... a u nas najtaniej za ok 620 zł, można dostać standardowe czyli czarne/srebrne PSP. Nie dość że zarabiają 5 razy tyle co my to jeszcze mają dużo rzeczy taniej! Tak jak niemcy - jedni i drudzy przegrali wojnę...
Cliffton, gdy by nie socjalizm w Polsce po wojnie, bylibyśmy jak Niemcy teraz ;)
Blizz4rd - no właśnie, przez ten socjalizm będziemy cierpieć jeszcze wieeele długich lat... ale gdyby nie było wojny to może by nie było socjalizmu...
Wszystkie nowości zawsze pierwsze u Japońców. Normalnie dyskryminacja Europy :/
Brązowy to mój ulubiony kolor, ale tutaj to coś zbyt jednolicie. Czarny PSP wygląda lepiej.
a ktoś z was ma psp piano black? bo chyba dzieci nie wiecie o czym mówicie. Palcuje się toto na potegę. o wiele lepszy jest srebrny.
btw da ktoś namiary na tą podstawkę? nawet niech to będzie azjatycki sklep. Bo oczywiście twórca newsa "zapomniał" podać nazwy pod jaką toto się sprzedaje :/
vonBuBs - a od kiedy newsmani maja reklamcowac jakies sklepy? lol..
a o mamie google zapomniano?;o
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-9e-49-en-70-2mg0.html
realsolo -->
"This item is not available for shipping to European Union"
realsolo: przecież nie chodzi mi o sklep i o brązową konsolkę to wygooglać łatwo.
Chodzi o podstawkę i o jej nazwę!!! jak to od sony to napewno się jakoś naywa?
a co do reklamy to przecież już jest reklamą pisanie o tym :P