Przystrój Xboksa 360 i wygraj Kinecta!
Pamietajce, że zdjęcia należy dodawać na stronie konkursowej (adres poniżej) a nie w komentarzu do tej wiadomości https://www.gry-online.pl/rozdawnictwa/kinect-pod-choinke/z71f
Super konkurs i rozsądny czas trwania. Nagroda też super. Zwykle olewam konkursy, ale w takim chętnie wezmę udział.
prosze o dokładnie wyjaśnienie " przystroić" by nie było kogoś poniesie wyobraźnia i zmieni swojego w sanie mikołaja a ktoś będzie trzymał sie zasad i tylko go przystroi wiec proszę o jasnosc określić granice.
bo ktos może np wziąsc swojego x i polorzyc gdzies na choinc na rynku io cyknac fotke
sporo konkursów jest blednie prowadzonych sa wytyczne a prace które wygrywają w ogolę nie mają kontekstu logicznego z zadaniem konkursowym wybaczcie ale jestem studentem logistyki i wszystko traktuje rzeczowo
Harry M to jest strona xboxa 360 i konkurs Microsoftu nie gry online samo w sobie wiec po co ten głupi Text ?
bo niby co miał bym ps 3 przystrajać i wygrać kinect czy jak
jak dla mnie każdy konkurs powinien być potwierdzany swoim zdjęciem przy swojej konsoli
Hehe. Mam już Kinecta i Xboxa 360 "SLIM" ale gry Chętnie przyjmę :D:D
Być może :P Wezmę udział w konkursie :) Powodzenia wszystkim
i Wesołych
HOHOHOHO!
Kurde szkoda ja dostanę dopireo Xboxa pod choinkę
Ja Kinect nie kupię w najbliższym czasie, bo czekam aż stanieje. Ale może spróbuje go wygrać w tym konkursie!
gdzie te zdjęcie dać bo nie widzę ;/
Dobre fajny konkurs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mateuszz1995 - zdjęcie w komentarzu do strony konkursowej (link znajdziesz w wiadomości).
Ja dostane juro albo na Wigilie a może na Święta albo na moje urodziny