Przyjechał zwiastun Rush..i pozamiatał!
eJay, dziękuje za pokazanie mi tego trailera. Będę wyczekiwał go na horyzoncie. Tak jak Drive.
Jeśli chodzi o pojedynek to wiadomo, że Niki Lauda. Muszę jeszcze nadrobić film: "Ayrton Senna Beyond the Speed of Sound". Mój idol w świecie F1.
Nutka od Hansa Zimmera! www.rushmovie.com/downloads/Rush-Greatest-Hits-03%20Formula-1.mp3
A już było tak cicho o tym filmie ostatnio... Ale każdy film tego typu oglądam w ciemno. Mistrzostwo! :)
eh formuła jest nudna jak diabli 300 km/h i przyczepiony do drogi jakby sam Bóg go przytrzymywał mało wypadków no ten sport nie jest niebezpieczny a nikt nie zrobi filmu o WRC to dopiero adrenalina, ryzyko i śmierć a nie jakieś bolidy na torze gdzie wszędzie musi być wszystko zabezpieczone eh
Czy tylko dla mnie wygląda to jakoś tak, jak hmm.. niemiecki film z angielskim dubbingiem?
Oj eJay eJay.... Wiadomo że Hunt :) Przecież Lauda zawsze był "miękki w uszach" ;)
Ale tak serio - zapowiada się fajny film. Film, a nie dokument.
Tylko jak każdy wie, Hemsworth jest za duży do bolidu :/
eh formuła jest nudna jak diabli 300 km/h i przyczepiony do drogi jakby sam Bóg go przytrzymywał mało wypadków no ten sport nie jest niebezpieczny a nikt nie zrobi filmu o WRC to dopiero adrenalina, ryzyko i śmierć a nie jakieś bolidy na torze gdzie wszędzie musi być wszystko zabezpieczone eh
Tia... Zwłaszcza pod koniec lat '70, co trwało jeszcze dosyć długo.
A ja wam mówię, że będzie mocny średniak. Nie znam dobrego fimu o sporcie. Jakimkolwiek sporcie.
muła jest nudna jak diabli 300 km/h i przyczepiony do drogi jakby sam Bóg go przytrzymywał mało wypadków no ten sport nie jest niebezpieczny(...) <--- jak napisal legrooch. Praktycznie kazdy wypadek przy takich predkosciach, kiedys konczyl sie smiercia. Sadzisz, ze Kubica przezylby takie rozstrzaskanie bolidu jesli jezdzilby wlasnie w latach 70-90 ? Budowa bolidow ewoluowala i teraz ten sport rzeczywiscie stal sie bardzo bezpieczny, ale kiedys ? Latwo bylo zauwazyc roznice miedzy wspolczesnymi konstrukcjami, a dawnymi. O tym wlasnie mowi film, a glownym wyznacznikiem powinna byc reklama Marlboro na spoilerach. Moglbys obejrzec rozne wypadki z dawnych sezonow, powinienes zmienic zdanie. Chociazby najpopularniejszy wypadek (i smierc) Ayrtona Senny - ostatni, ktory mial smiertelny wypadek w F1.
Szkoda troche, że nie wybrali lat 60tych i Clarka/Hilla - mam nadzieje, że film będzie nie za bardzo hollywoodzki... :)
punisher - niezły żart.. :) to ci wyszło, naprawdę się uśmiałem! :)))
Kto choć raz spróbował swoich sił w Grand Prix Legends ten wie jak "łatwe i nudne" jest prowadzenie przy ponad 200kmh choćby na prostej...
Aż mi się miękko w kolanach zrobiło jak rano dzisiaj ten zwiastun zobaczyłem (na F1 fanatic jest link do tego zwiastuna w HD). Dla tych twierdzących, iż F1 to nudny i bezpieczny sport proponuje dokument produkcji BBC zwany Grand Prix:The Killier Years (do znalezienia w całości na Vimeo lub jak komus się poszczęści to akurat może na BBC na to trafić).
Zapowiada się świetny film. Swego czasu ESPN Classic puszczał formułę retro, którą uwielbiałem. Lata 70 i 80 to najbardziej emocjonujący okres w Formule 1 i wyścigach w ogóle. Najbardziej szalone samochody (Porsche 917 o mocy 1500km czy 6 kołowy bolid Lotusa). Szkoda ,że tak mocno w ostatnich latach wykastrowali F1, z tego względu wole LeMans 24h.