Przegląd Tygodnia - wyznania Electronic Arts i epicki film o Tetrisie
IWŚ - wojna pozycyjna. No chyba nie. Zapraszam na front wschodni, zapraszam do kampanii serbskiej, zapraszam na bliski wschód i do afrykańskich kolonii, zapraszam do zapoznania się z pierwszymi tygodniami kampanii na zachodzie. To była wojna światowa bynajmniej nie dlatego, że walczyło tam pare krajów, które mialy kolonie, tylko dlatego, że walczono praktycznie na całym świecie i TYLKO w Europie zachodniej front ukształtował się w ramach okopów. A i to nie było "nudne" - o ile śmierć ludzi może być nudna/ciekawa. Niemiecka taktyka rajdów na okopy, szturmy całych batalionów, różnej maści dzikie wynalazki, które spokojnie można inkorporować do gry. Czołgi, samoloty latające tuż nad liniami wroga... Nudna.
jedyny mój pomysł na film o Tetrisie to sytuacja zainspirowana Black Mirror.
dobrzy ludzie zamknięci w jakiejś placówce zdobywają punkty, które są wykorzystywane przez złych ludzi, a potem pojawia się osoba, która chce wszystko zmienić.
Ja pier*%#^ nie dość ze muszę czekać 5 min na buforowanie to jeszcze podczas oglądania czka sie gdy you tube ładuje sie ekspresowo pomijając fakt że aby włąnczyc film to muszę kliknąć play następnie jeszcze raz bo włącza sie tylko dźwięk a następnie link pod filmem i nareszcie mogę oglądać jesli zechce sie zbuforować bez problemów